FOTO/VIDEO  Skandal u BB kući: Silovao je natjecateljicu dok je spavala?

Big Brother, silovanje, Brazil, konobarica, silovanje, Srbija, silovanje, žena
U istragu se u ponedjeljak uključila i policija, javljaju brazilski mediji, a prenosi Daily Mail.

Kamere su u BB kući u subotu nakon zabave 'uhvatile' Daniela u krevetu s Monique Amin (23).

Bila je to prva zabava nakon početka showa, koji je startao prošlog utorka. Dio zabave, na kojoj su servirane litre i litre alkohola, prikazan je na televiziji, kao i dio gdje se Daniel i Monique ljube u krevetu. No, gledatelji BB kanala, koji natjecatelje prate 24sata, na internetu su objavili da je malo nakon toga djevojka zaspala, a Daniel ju je seksualno iskoristio.

Na snimci, koja je naknadno procurila na internet, se vidi kako se par dira i zadovoljava ispod pokrivača. U jednom trenutku još jedan natjecatelj ulazi u sobu i 'akcija' na tren prestaje. Trenutak kasnije, čini se da je Monique zaspala, no Daniel se nije dao smesti.

Djevojka je u ispovjedaonici dan kasnije negirala da ju je Daniel iskoristio, no nakon što je izašla pitala je drugu natjecateljicu je li se stvarno seksala.

Kasnije je priznala i da se ne sjeća što je bilo između njih dvoje. Sjeća se da su bili u krevetu i da je kraj njih ležao još jedan natjecatelj.

- Sjećam se da sam bila uzbuđena i da smo se dirali. Nismo se seksali, osim ako on to nije radio sa mnom dok sam spavala. Ne sjećam se ničega poslije - ispričala je Monique koja kaže i kako se drugog dana probudila, a Daniel je bio u drugom krevetu.

Produkcija je manekena odmah udaljila iz kuće, ali su kao razlog samo naveli da je povrijedio pravila BB kuće, pišu 24sata.hr.