Skandal trese Veliku Britaniju: Tvrdi da je prinčev izvanbračni sin, kraljevska obitelj sve je pokušala zataškati?

Skandal trese Veliku Britaniju: Tvrdi da je prinčev izvanbračni sin, kraljevska obitelj sve je pokušala zataškati?

Meghan Markle i princ Harry mjesecima se nalaze na meti brojnih skandala, no sada bi mogli pasti u drugi plan, i to zahvaljujući najnovijim šuškanjima o izvanbračnom sinu Harryjeva oca, princa Charlesa, te Camille Parker-Bowles.

Naime, 52-godišnji Australac imena Simon Charles Dorante-Day tvrdi da je on sin prve izvanbračne afere princa Charlesa i njegove današnje supruge Camille. On traži DNK analizu kako bi svoje tvrdnje dokazao i uvjerio svijet tko su njegovi pravi roditelji, piše Daily Mail.

Charles je rođen 1966. godine u Hampshireu, a danas živi u Australiji. Prema njegovim riječima, on je plod ljubavi tada 17-godišnjeg Charlesa i 18-godišnje Camille. S 18 mjeseci navodno ga je posvojila baka Winifred, koja je radila kao zaposlenica kraljice Elizabete II i princa Filipa, te koja mu je i otkrila tajnu o njegovim biološkim roditeljima.

"Otvoreno mi je to rekla. Netko je komentirao oblik moje vilice i rekao da je ista kao i prinčeva. Kosu sam imao poput Camille", tvrdi Simon.

Sam sebe naziva princem Simonom, a u jednom je intervju izjavio kako je uvjeren da bi svijet za njega saznao da princeza Diana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine.

"Vjerujem da je Diana znala za mene i da je posložila sve dijelove slagalice. Mislim da je došla do točke kad je pronalazila odgovore na pitanja o vlastitom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno te je namjeravala sve to objaviti", otkrio je Simon.

Princ Charles u braku s princezom Dianom dobio je dvojicu sinova, prinčeve Williama i Harryja, a Camilla iz braka s Andrewom Parkerom Bowlesom ima sina Toma i kćer Loru.