FOTO  Simona želi pravu ljubav

Arena prenosi da se Simonica, nakon što je neko vrijeme provela na relaciji Zagreb-Brežice, ovih dana preselila u jednosobni stan u Buzinu, daleko od blještavila elitnih zagrebačkih naselja, a blizu automehaničarske radionice svojeg oca, Željka Ištvanovića.

Buket cvijeća nije isto što i cipele

Ante je Simonicu pokušao dobiti buketom cvijeća, baš kao prošle godine cipelama, ali ovaj put mu nije upalilo; Simonica je odlučna, a cvijeće i isprike odbija. Bi li odbila i cipele nismo uspjeli saznati jer se gospođa Gotovac jutros ne javlja na svoj telefon. Ali ono što je sigurno, koliko išta može biti sigurno kada se radi o Gotovčevima, jest to da se Simonica konačno oslobodila okova svojeg muža koji ju je dosad u šaci držao milijunskim ugovorom.

Škugor javnost obavijestio o iznosima koji se vrte u špajzi

S Gotovčevima posvađani Škugor javnost je nedavno odlučio obavijestiti o iznosima koji se vrte u špajzi Gotovčevih, a oni su, prema njegovim tvrdnjama, astronomski. Barem što se malog hrvatskog čovjeka tiče. Ante je, naime, svojoj voljenoj ženici pod nos gurnuo dokument koji Simonicu obvezuje da radi sve što joj on naloži, a on će, zauzvrat, velikodušno to isto i financirati. Ugovor je težak deset godina i milijune eura, a odluči li ga Simona raskinuti, mužiću će morati plaćati milijun eura za svaku godinu dok famozna desetica ne istekne.



Znali smo mi da Ante ima soli u glavi već onda kada je u kravalu prvog lažnog razvoda Gotovčevih sa suzama u očima pred objektivima lokalnih paparazza zapomagao kako je on u "seljanku iz Brežica uložio dvjesto tisuća eura, a ona njemu tako vraća javnim linčem i plakanjem na ramenu Vedrana Strukara", ali da se Ante, u silnoj ljubavi prema Simonici koju sipa iz rukava svakodnevno, osigurao bogovski, potez je koji nismo očekivali.

Ne brini Ante, Simona će platiti

A penali koji će mu Simonica eventualno morati isplatiti Anti bi jako dobro došli, pogotovo nakon što smo saznali da mu autokuća u kojoj je kupljen svako malo plijeni luksuzni Mercedes jer Ante ne plaća rate. Nema ih čime otplaćivati, to je postalo odavno jasno, ali Simonica bi lako mogla ovu dužnost preuzeti na sebe i za sitne pare se riješiti naprasitog supruga. Ali samo ukoliko je istina ono što su ljetos pričali: "Minimalna cijena Simoninog nastupa je dvadeset tisuća kuna, a i tu sam velikodušan, tako jeftino samo je za prijatelje", pričali su. Nije komplicirano izračunati da je samo jedan plejbek dovoljan da bi se Gotovci hranili nekoliko mjeseci, ali, novca nema, bez obzira na to što Gotovčevi pričali ili kako se po gradu nosili.