Severinu pritišće kredit od 800 000 eura pa ‘lovi’ Luku Rajića!

Severina, Severina, tajna, Severina, Milan Popović, problemi, Severina, Luka Rajić, Milan Popović
(navodno riječ je o dva stana i jednoj kući), u iznosu od 800 tisuća eura te alimentaciju od 10 tisuća eura, sve dok se njihov sin Aleksandar školuje. Severina je tu ponudu odbila, jer je, navodno, od srpskog kralja bakra očekivala puno, puno više. Po nekim izvorima i 4 milijuna eura

Možda je Severina i podsvjesno u svojem najnovijem hitu Hurem željela simbolično pokazati da se želi osloboditi okova iz prethodne neuspjele veze sa srpskim tajkunom Milanom Popovićem, s kojim je i dobila sina Aloeksandra, i postati slobodna žena baš kao što je to pošlo za rukom pravoj Hurem koja je od obične robinje postala supruga najmoćnijeg vladara svijeta Sulejmana Veličanstvenog. No pouzdani izvori tvrde da se naša Hurem , odnosno Seve nacionale želi osloboditi i ‘dužničkoga ropstva' u koji je zapala u proteklih desetak godina podizanjem tri velika kredita za kupnju dva luksuzna stana i jedne kuću na moru. Naime, Severina je 5. srpnja 2002. godine podigla kredit kod Hypo banke i kupila luksuzni stan - penthouse, na Bijeničkoj cesti od 195 četvornih metara. Također naši izvori tvrde da je Severina kupila još jedan stan u njenom rodnom Splitu na Mejama te jednu kuću na moru. Što se kuće tiče ostaje dilema je li se tu radi o vili u Ičićima kraj Opatije bajne koju je popularna pjevačica gradila zajedno sa svojim bivšim dečkom Slavkom Šainovićem a koja je, istini za volju i prodana,kad je pukla veza među njima.

Zbog Milana ostavila zaručnika Slavka

I premda je Severina sa zaručnikom Slavkom ozbiljno planirala budućnost i već gotovo dovršila spomenutu kuću u Ićićima, mediji su u zadnjim danima 2010. godine objavili senzacionalnu vijest kako naša najpopularnija pjevačica naprosto nije mogla odoljeti šarmu srpskog tajkuna Milana Popovića. ‘Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju. Ljubav je planula čim sam ga upoznala, ili pet minuta poslije' ,iskreno je, bez suzdržavanja, priznala sretna i zaljubljena Seve. No koliko je sve to skupa bilo iskreno, postalo je puno jasnije tek tri godine kasnije kada su se Severina i njegova ljubav života Milan Popović našli na sudu u Zagrebu po pitanju zajedničkog skrbništva nad njihovim sinčićem Aleksandrom. Tako je u relativno kratkom periodu od Severinine pjesme ‘Ti si najljepši od svih' kojom je Popoviću iskazivala svoju veliku ljubav ostala samo mučnina u želucu i ružni razlaz s bogatim srpskim biznismenom. A nekadašnja ljubavna bajka počela se pretvarati u mučnu sudsku sagu. U međuvremenu su srpski mediji, gotovo svakodnevno, objavljivali nove i nove detalje iz života splitske pjevačice i srpskog kralja bakra. U svemu je pak prednjačio srpski Blic, koji je iz izvora bliskih Popoviću, objavio informaciju da je Severina, navodno, emotivno i materijalno ucjenjivala Popovića. Sukladno toj informaciji beogradski list Naše novine objavile su senzacionalnu vijest kako je Popović nedavno ponudio Severini otplatu kredita za stan u iznosu od 800 tisuća eura te alimentaciju od 10 tisuća eura, koju bi joj plaćao sve dok se njihov Aleksandar školuje. Severina je tu ponudu odbila, jer je od srpskog kralja bakra očekivala puno, puno više.

Zašto Severina nikada nije demantirala da joj je Milan ponudio 800 tisuća eura za otplatu kredita?

Čudno jer da Severina takve informacije o njezinom kreditu u iznosu od 800 tisuća eura koji je njezin bivši dečko Milan Popović bio spreman otplatiti nikada nije demantirala. Čuđenje je tim veće ako se zna da je Seve nacionale za mnogo bezazlenije stvari objavljene u medijima o njoj odmah podizala tužbu, pa je tako, primjerice, 4. studenog ove godine beogradski Blic objavio vijest da je našu pjevačicu silno razljutila informacija koja se pojavila u medijima o tome kako je nezadovoljna visinom alimentacije koju mora dobiti od Popovića. Stoga je Severinin menadžer Tomislav Petrović, najavio tužbu protiv Tanje Votehovski, predstavnice za medije Milana Popovića. .Mediji su, naime, prenijeli da je Severina nezadovoljna što je sud odredio 1.000 eura alimentacije umjesto 10.000 koliko je do sada dobivala od Milana Popovića. ‘Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim odvjetnicima, kako je to napisala PR Milana Popovića Tatjana Vojtehovski. Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uvjetima viđanja djeteta, protiv nje će se podići kaznena prijava zbog kršenja tajnosti postupka' , izjavio je Petrović. No, zanimljivo je da ni Petrović a ni Severina se nisu ljutili na brojne srpske ali i hrvatske medije koje su prenijele Popovićevu tvrdnju da je bio spreman Severini otplatiti kredit u iznosu od 800 000 eura. Tako je primjerice i Jutarnji list 12. kolovoza ove godine objavio tekst s naslovom:' MILAN: ‘Evo ti 800 tisuća eura za kredit i 10 tisuća eura za malog Acu' SEVERINA ‘Neću'!, na što Severina i njezin menadžer nisu reagirali. Možda nisu reagirali zbog Severininih nadanja da bi iz ove veze mogla ‘iščupati', puno više, možda i do 4 milijuna eura kako tvrde mediji u regiji, jer je navodno Milan Popović, dok su oni bili u vezi zaradio 8 milijuna eura.

Za luksuzni stan u Zagrebu od 200 četvornih metara Severina podigla kredit Hypo banke

Dakle gdje ima dima ima i vatre a u slučaju velike balkanske ljubavne trakavice između Severine i Milana , već se, oko vatre, navukla takva dimna zavjesa, koja, čini se, ima za cilj zamagliti pravu istinu o svemu tome. Činjenica je da je Severina,kao što smo već naveli, prije desetak godina kupila luksuzni stan od skoro 200 četvornih metara u Zagrebu na Bijeničkoj cesti, te da je za njega podigla kredit kod Hypo banke. Je li to taj kredit u iznosu od 800 tisuća eura, o kojem govori njezin bivši dečko Milan Popović i je li tim kreditom Severina kupila još stan u Splitu kao i kuću negdje na moru kako tvrde izvori bliski srpskim medijima uskoro bi se moglo i saznati. Jer buduća ročišta oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, sudeći po dosadašnjoj praksi, mogla bi u prvi plan izbaciti još podosta prljavog rublja. A među naplavinama tog prljavog rublja možda će na čistac izaći i puna istina o stvarnim razlozima Severininog i Popovićevog razlaza, te je li, kao što tvrde srpski mediji,našoj pjevačici u toj vezi bio važan samo novac i materijalna dobit, a sve ostalo su samo priče za malu djecu i naivno zaljubljene. U tom kontekstu, u srpskim medijskim krugovima se sve više proteže priča kako se Severina intenzivno počela zanimati za našeg tajkuna Luku Rajića, koji iza sebe, također ima, neuspio brak s Bornom Rajić i troje zajedničke djece.

Hoće li naša Hurem uskoro pjevati Luki Veličanstvenom, kao nekad Milanu:'Ti si najljepši od svih'!

Možda Severina svoju vezu sa srpskim tajkunom Milanom Popovićem uspoređuje s nekadašnjom ljubavnom bajkom između Borne i Luke Rajića, s tom razlikom da je bivša Rajićeva supruga iz te bračne zajednice izašla kao bogata osoba a naša Seve s teretom kredita od 800 tisuća eura. I tko zna, možda će se uskoro u medijima pojaviti nova senzacionalna vijest da se hrvatska Hurem na prvi pogled i naprasno zaljubila u Luku Veličanstvenog, te će mu, kao svojedobno Milanu na nekom budućem koncertu u Arena Centru zapjevati:'Ti si najljepši od svih'! A tada će mediji baš kao u slučaju njezine veze sa srpskim kraljem bakra se raspisati novac Severini u svakom slučaju nikada nije bio presudan kad je ljubav u pitanju jer ona se sama pobrinula za svoju materijalnu sigurnost. No, očito se radi, o fatalnoj privlačnosti jer Seve je zbog Luke Veličanstvenog porušila sve mostove i iza sebe, ostavila bivšeg dečka oca njezina sina Aleksandra srpskog tajkuna Milana Popovića.

dnevno.hr