Severina ugradila hijaluronske filere u obraze

1/3

Splitska pjevačica, sudeći prema jednoj od posljednjih fotografija koje je objavila na društvenoj mreži, stavljala je filere u obraze, ...

... prenose hrvatski mediji. Severina Kojić (45) izgleda napuhano što je vjerojatno posljedica stavljanja hijaluronskih filera. Riječ je o kiselini koja je prirodna tvar i postoji u organizmu, no s godinama se gubi.

Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu pa tretirano mjesto bubri čime se dobiva volumen usana, ističu jagodice, "peglaju" bore brade i obraza. No, fileri se razgrađuju u roku od šest mjeseci do godine dana pa je postupak potrebno ponavljati.

Severina je godinama pobornik estetskih operacija, no o tome ne priča javno. Stanjivala je nos dva puta, navodno zbog devijacije septuma, te ‘pumpala' usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju, smatraju estetski kirurzi.

- Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne - rekao je stručnjak za estetsku kirurgiju.

13.10.2017 u 19:30
loading...