Severina u Njemačkoj zaboravlja Milana i zarađuje nastupajući s Draganom Mirković

Severina, milan, Severina, Dragana Mirković, Milan Popovioć
Bar tako su mnogi na koncertu poznate pjevačiceu Frankfurtu, u Njemačkoj, prokomentirali njezinu prvu inozemnu gažu nakon veze sa srpskim kraljom bakra. Vidjelo se na momente kao da joj i nije bilo lako vratiti se i ostaviti na kratko malenog sinčića kod kuće, ali hrabra i odlučna Seve nije se dala. Dobro se nosila sa scenom i sa svojim bandom djelovala kao u stara dobra vremena, puna pozitivne vibre.

Istina u Farankfurtu je nije dočekala krcata dvorana gradske "Union halle" kao što su očekivali organizatori, iako je nastupila zajedno sa Draganom Mirković. Ali atmosfera je ipak bila paklena, a publika upijala svaki stih poznatih Sevinih pjesmica.

Požrtvovna i sentimentalna zvijezda dala je sve od sebe obučena u prekrasnu crnu minicu, temperamentne koreografije i odlične komunikacije ove je večeri izmamila pozornost muškog dijela publika, koji su uzdisali za rasnom pjevačicom.

A ona uz stihove '...virujem u te , rodit ću ti sina, ostavljena', ipak na jedan način provokativno podsjetila na svoju vezu sa Milanom, zašto ju je publika u više navrata euforično poduprla i glasno pozdravila dugačkim pljeskom.

- Vraćam se i evo me u Frankfurtu nakon 2,5 godine. Nije bilo lako bez vas koji me ipak niste zaboravili. Zato vam hvala od srca2 - kazala je poznata pjevačica svojim obožavateljima, od kojih su neki na Sevin koncert stigli čak i iz Splita.

Seve je očito svjesna da je njezina vjerna publika neće zaboraviti, a uspješni inozemni nastupi i te kako podebljati njezin bankovni račun i činjenicu da će uz dobre gaže kraljica estrade lakše zaboraviti kralja bakra, zahvaljujući kojemu je ipak proširila glazbeno tržište.

Slobodna Dalmacija