Severina ponovo bila na vještačkoj oplodnji?

severina i kojić

... očekuje da ostane u drugom stanju, budući da je nedavno ponovila taj medicinski postupak! Naime, kako „Alo!" doznaje, hrvatska pop pjevačica riješila je da ovog puta ne dozvoli da joj bilo šta poremeti toliko željenu trudnoću.

- Severina je svjesna da joj godine ne idu u prilog, ali s obzirom na to da je odabrala vrhunske liječnike i da je njeno zdravstveno stanje generalno dobro, vjeruje da ima šanse da se ponovo ostvari kao majka, i zbog sebe i zbog Igora, kome će to biti prvo dijete.

I njen sin Aleksandar priželjkuje da mu mama rodi brata ili sestru, iako već ima polubrata koji se zove isto kao i njegov otac - Milan - kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je upravo stres zbog suđenja s bivšim partnerom Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad petogodišnjim Aleksandrom doprinio da Seve izgubi bebu, ali da je odlučna u namjeri da ne dozvoli da se to ponovi.

- Ona je sada veoma oprezna, izbjegava da je bilo šta uznemirava, pa zato ne čita ni novine ni portale. Postavi poneku sliku na društvene mreže zbog kontakta s publikom i to je sve. I Igor joj u svemu ugađa, nedavno su išli i na odmor u Tursku, tako da uskoro očekuju lijepe vesti, ali ne namjeravaju da bilo šta objavljuju dok trudnoća ne poodmakne - zaključuje naš sugovornik, dok Severinin menadžer Tomica Petrović nije odgovorio na poruke koje smo mu poslali.

Podsjetimo, Kojićeva je nedavno ispričala kako je izgubila dijete.

- Prošle godine je kasnio s vraćanjem Aleksandra 13 dana. Ja sam tada išla na izvantjelesnu oplodnju sa suprugom Igorom, kome sam neizmjerno zahvalna. Nisam smjela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije htio da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagirala policija, koja je protiv njega htjela da podnese krivičnu prijavu. Tada sam izgubila dijete, ali ovo ne planiram da izgubim - izjavila je pjevačica u jednoj televizijskoj emisiji.

Poslije optužbe da je zbog stresa prouzrokovanog njegovim postupcima izgubila dijete, Milan Popović je izjavio da mu je žao ako je to točno.

- Ako je istina da je izgubila bebu zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokovao, veoma mi je žao zbog toga. Oni su mladi i siguran sam da će imati novu mogućnost za dijete. Mogu zamisliti kolika je to tuga i žalost za jednu obitelj - rekao je Popović..