FOTO/VIDEO  Severina nakon 17 godina srela djevojčicu iz spota

severina

...  "Virujen u te" i onda kad se najmanje nadala, sasvim slučajno pronašla je djevojčicu koja je sada odrasla i još uvijek je velika Severinina obožavateljica. Video ovog susreta Severina je podijelila na svom Instagramu i napisala:

- Iris Vukušić tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene... Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku. Smišnu, zaigranu, pametnu, istu... Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za 'Virujen u te'... Mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom. Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni... Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže... Imam puno djece, sva sam istetovirana njima... Ona je jedna od njih... Objava je dovela do suza neke od obožavatelja popularne pjevačice, a Matija Vuica je napisala:

Čudesno i predivno. Isti video, koji autorski potpisuje Damira Kalajžić, na svom Instagramu je objavila i Iris uz sljedeći opis: - Neopisiva srića! Ono kad pola života maštaš da nekog ponovo sretneš da ga čvrsto zagrliš i prineseš mu ljubav i onda se desi ovo. U moru ljudi na zaslonu mobitela pripozna sliku, ja ovo ne mogu ričima opisat. Mogu ti samo reć hvala ti na emociji, hvala ti na ljubavi i hvala na ovoj čaroliji. Bolji kraj godine nisan mogla ni zamislit, piše Večernji list BiH.

Tri minute di se izbrisalo sve oko mene; iz moje percepcije 3 vanzemaljske minute. Volin te do neba. Sve najbolje u Novoj godini sa željon da tebi i svima tvojim najmilijima bude baren duplo bolja nego predhodna uz ovakve emocije i osjećaj koji si ti meni pružila. Do neba zahvalna . All credits for video goes Damira Kalajžić hvala šta šta si obilježila ovaj trenutak jer ja sama nisan mogla i omogućila mi da proživin ovo iznova.

Video možete pogledati OVDJE.