Severina mora hitno na operaciju, upitna joj karijera

11.12.2016

Seve je bila očajna, svaki dan je plakala i plašila se kako će sve da prođe, a razmišljala je i o daljoj karijeri - kaže izvor blizak Severini.

"Severini je konstatirana kronična upala glasnica, zbog čega je predložena intervencija. Doktor joj je objasnio da sa upalom može da pjeva još neko vrijeme jer bi se stanje pogoršavalo. Otkazala je sva gostovanja i javne nastupe i posvetila se traženju najbolje klinike u kojoj bi bio izvršen zahvat. Doktor u Zagrebu joj je preporučio jednu privatnu kritiku u Njemačkoj i odmah je zakazala termin. Seve je bila očajna, svaki dan je plakala i plašila se kako će sve da prođe, a razmišljala je i o daljoj karijeri", priča izvor srpskog Telegrafa koji dodaje da je ljekar koji je obavio operaciju Severini rekao da je došla u posljednjem trenutku, kada su glasnice još mogle da se spasu, kao i da, ukoliko se ne bude pridržavala svega propisanog, ishod za njenu karijeru može da bude poguban.

- Kako nije nastupala od 15. listopada, kada je posljednji koncert održala u Munchenu, Severina je riješila da se na scenu vrati prošlog vikenda, kada je nastupala u Švicarskoj, iako je trebalo bar još tri tjedna da miruje. Zbog toga je izložena komplikacijama koje bi mogle da uslijede i da ponovo ima probleme. Takoreći je na svoju ruku počela ponovo da nastupa, što može da ima fatalan ishod - zaključio je jedan od Severininih prijatelja.

loading...