Severina ga vinula u zvijezde: Ovo je prava istina o Leonovom odnosu sa Kebinom snahom

severina duet
... programa „Tvoje lice zvuči poznato".

Nakon velikog uspjeha sa Severinom, devetnaestogodišnji Stefan Dimitrijević Leon i Kebina snaha izgubili su svaki kontakt. Naime, Stefan je za otkrio da mu je suradnja sa pjevačicom ostvarila svoj san, ali da se dugo nisu čuli.

- Nisam se čuo sa Severinom. Znam da ima mnogo obveza i mislim da me možda čak i nije gledala u ovom šou programu. Koliko sam upućen, ona je na nekoj turneji, tako da nisam kontaktirao s njom, niti ona sa mnom - kaže Leon pomalo stidljivo, kao da je svjestan da je nakon dueta ostao bez Sevkine podrške.

- Sa njom sam imao sjajnu suradnju i to je za mene bila velika čast i iskustvo. Duet „Hazarder" je bio odskočna daska, pa nisam morao postepeno da gradim karijeru, već sam se dobro pozicionirao od samog starta. Mislim da je taj splet okolnosti za mene bio odličan i zahvalan sam Severini na svemu - iskren je Leon, koji se nada i ponudi za Novu godinu.

- Za Novu godinu mislim da neću nastupati, mada je još rano, možda se i pojavi neka ponuda - kaže Dimitrijević, koji ne krije da mu u TLZP-u najteže pada da imitira pripadnice ljepšeg spola.

- Kada sam imitirao Milicu Todorović, shvatio sam koliko je ženama život težak. Stvarno mi nije jasno kako žene svaki dan ne mrze da se sređuju i da depiliraju noge. Generalno mi teško pada to što moram da sjedim po nekoliko sati dok mi namještaju masku, jer me ne drži mjesto - kaže Stefan, koji se nada da će jednog dana snimiti duet i sa svjetski poznatim zvijezdama, ali i sa domaćim pjevačima.

- Volio bih da imitiram Chris Brown, pošto mislim da bih se odlično snašao u toj ulozi. Volio bih da jednog dana s njim snimim duet, kao i sa Katy Perry. Znam da je sve to daleko, ali to su moje želje. Od domaćih zvijezda, voleo bih da snimim duet sa Miletom Kitićem, jer ga slušam i privatno - kaže Leon.