Severina će ubuduće spavati na jahti od 250.000 eura

severina

Ona je sa suprugom Igorom Kojićem riješila da se počasti skupocjenim plovilom kako bi ovog ljeta obiteljski krstarili Jadranskim morem. Bračnom paru se dopao model "cranchi Z35", koji košta 244.500 eura, dugačak je 11,5 metara, a može primiti 20 ljudi.

- Severina je u dogovoru s Igorom odlučila odriješiti kesu i kupiti jahtu. Njih dvoje žele da se ovog ljeta opuste i uživaju zajedno s njenim sinom Aleksandrom. Igor i ona su prethodnih dana istraživali cijene i modele i odlučili su se za jahtu "cranchi Z35″. Ona će biti parkirana u Splitu, ali će njom krstariti cijelim Jadranom - otkriva izvor Informera.

On dodaje da ovo plovilo zadovoljava sve njihove potrebe, a da trenutno tragaju i za posadom.

- Brod ima protupožarni sistem, klima-uređaj, opremljenu kuhinju... Spavaće sobe su u nježnim zemljanim tonovima. Seve je tražila neke izmjene u kupatilu, koje će se prepraviti po njenoj zamisli. Ma, na njoj se bukvalno može živjeti. Već od lipnja planiraju da se presele na brod i skitaju gdje god ih put nanese - kaže sugovornik Informera i dodaje:

- Jahta se gradi u talijanskom brodogradilištu Pjantendo, a trebala bi im biti dostavljena u Hrvatsku krajem svibnja. Riječ je o plovilu srednje klase, koje je veoma popularno. Za dodatnu opremu i bojanje nekih dijelova broda izdvojili su još 20.000 eura.