Severina: Bandić mi je rekao da će Milan Popović u grad uložiti 50 milijuna eura

Severina, Milan Bandić, Severina, sin, Milan Popović, Severina, sud, sin

Nakon što se nedavno obratila javnosti tvrdeći da su učiteljice u školi zlostavljale njenog sina Aleksandra, Severina je nastavila javno govoriti o drami u kojoj trenutno živi.

"Dogodila se situacija koja se ne smije dogoditi niti jednom djetetu, a to je da su mog sina ostavili u školi dva i pol sata, učiteljice su ga psihički i fizički maltretirale, a sve po nalogu i dogovoru ravnateljice s ocem", rekla je pjevačica za In Magazin.

Severina također tvrdi da je sudovi i socijalna služba šikaniraju.

"Šikaniraju me posljednjih pet godina. Sve sam ovo rekla socijalnim radnicama, oni kažu da to njih nije briga. To su stvari koje su problem ovog društva. Ja sam također bila na razgovoru s našim gradonačelnikom i on mi je rekao da Milan hoće uložiti 50 milijuna eura u grad. Pa sam si ja mislila: Aha, dobro, znači, toliko vrijedi... Neki ne znaju za ljudskost, mogu se vlastita djeca kupovati ili tuđu djecu prodavati, kako hoćete", kaže Severina.

Kaže da je njen bivši suprug Milan Popović, s kojim je već dulje vrijeme u sukobu, ovim prevršio svaku mjeru.

"Ja se ne čudim ovom svom psihičkom silovanju, ja sam prošle godine dobivala mailove od oca da će izaći gole slike i one su izišle. Kada našem premijeru prijeti neki dečko s Facebooka, on završi u zatvoru, a kada siluju djevojčicu u Zadru, onda ih puste. Mislim da to dovoljno govori da postoje jednaki među jednakima, i da bi o ovom problemu trebali razgovarati i ne se nadmudrivati i svoja ega prosipati", zaključuje Severina.