Sedam najlošijih estetskih zahvata domaćih celebritya

Katarina je srpska manekenka i model. Proslavila se kada je prije dvije godine šetajući Beogradom zapazila čovjeka koji je želio izvršiti samoubojstvo skokom s mosta. Katarina ga je uspješno odgovorila od tog tragičnog nauma. S obzirom kako Katarina ima lice zbog kojeg bi se i Angelina Jolie postidjela svog odraza u zrcalo, nije čudo da je uspjela spasiti život samoubojici. Jadničak je vjerojatno pomislio da mu je sam Bog poslao anđela.

E sad se vraćamo na preglomazne silikonske grudi i nameće nam se jedno pitanje- Zašto bi netko tko posjeduje nadzemaljsku ljepotu, želio tu ljepotu umanjiti nečim plastičnim, silikonskm, jeftinim i nepotrebnim? Katarina Vučetić je definitivno naš aktualni primjer broj 1. lošeg učinka estetske kirurgije. Ne zato što je Katarina danas ružna, jer ona je i dalje prelijepa, nego zato što je bilo kakav estetski zahvat na nekome tko ima savršeno lice i tijelo, čin potpunog besmisla i ludila.

Neven Ciganović danas ne zna što bi sa svim svojim silikonima i nije siguran treba li ih izvaditi, ugurati, počupati, pomjeriti… Cigi je nekada bio ljepuškasti feminizirani dječak. Danas je samo hrpa plastike…Bojimo se da povratka nema. Cigi polako, ali sigurno postaje hrvatska Jocelyn Wildenstein. Cigi je uvijek aktualan primjer lošeg učinka estetske kirurgije. Ovaj put ipak „tek“ na drugom mjestu.

Leonarda Boban se u medije ponovno vratila kao konačno biološka majka. Čestitamo Leonardi na majčinstvu, ali nas njezino pojavljivanje u medijima podsjeća na sve ono što je učinila od svog lica. Presitan nos i prenapuhani obrazi Leonardi osiguravaju treće mjesto na našoj ljestvici.

Sljedeća dama je slobodno mogla biti i na prvom mjestu, no s obzirom da je već odavno zovu hrvatskim Michaelom Jacksonom, nije nam toliko aktualna i zanimljiva. Riječ je naravno o Nini Morić. Nekada nestvarno lijepa djevojka, danas je samo scary face. Nina, četvrta si!


Ivana Višnjić je odmor sa svojim sinom i razvratnim mužićem provela u rodnoj Hrvatskoj. Slike k' o fol sretne obitelji cijelo su ljeto punile hrvatske medije, a idilu je kvarila samo jedna sitnica – Ivanine usne izgledaju kao da će pojesti Ivanino sitno lice i krhko tijelo. Dokaz da usne mogu biti veće od žene. Dovoljno za Guinnesseovu knjigu rekorda i peto mjesto na našoj ljestvici.


Ivana Husar, ex Divasica, djeluje kao stabilna, inteligentna i samopouzdana mlada žena. Barem se tako činilo dok nije napravila pogrešku sličnu gore spomenutoj Ivani. Usne žderačice. Mjesto broj 6 za Mariju s usnama žderačicama.


Blanka Vlaišić nije klasična ljepotica. Ali je njezini sportski uspjesi čine mnogo privlačnijom od većine prosječnih žena. Niti najveći sportski uspjesi nisu mogli učiniti ljepoticu od Janice Kostelić. Za razliku od nje, Blanka djeluje savršeno. Dijelom zato što je uistinu ljepuškasta, dijelom zato što je prvakinja bez konkurencije. Kako se u sve ovo uklapa odsijecanje dijela nosa? Nikako. Zato je Blanka na našoj listi i zauzima posljednje, sedmo mjesto.

Nisu svi primjeri ovako loši. Nekima je estetska kirurgija pomogla da izgledaju ljepše, osjećaju se samopouzdanije i budu uspješniji u poslu kojim se bave.

Dijana Čuljak Šelebaj je definitivno naš primjer broj 1 za vrhunske primjere estetske kirurgije. Nekada neugledna voditeljica, sada djeluje atraktivnije i samouvjerenije. Nos, brada, obrazi, usne… Čini se da je Dijana puno toga uradila, ali sve je leglo na svoje mjesto.

Indira Vladić je povećanjem grudi dobila na prijeko potrebnoj ženstvenosti. Injekcije botoksa i odijevanje pod strogom palicom Modnog mačka (kojeg smo btw. nepravedno ispustili s liste najgorih primjera estetskih operacija) učinili su da Indira, iako ne više tako mlada, izgleda bolje nego ikada.


Maja Šuput nije imala grudi. Maja Šuput nema posebnih glasovnih sposobnosti ni fizičkih atributa. Grudi su joj bile prijeko potrebne. Uradila je male grudi koje lijepo pristaju njezinom krhkom tijelu i tako ispravila nepravdu škrte prirode.


Lijepa Dejana Rosuljaš, voditeljica na OBN-u je u početcima svoje karijere imala sedalsti nos koji se nikako nije uklapao u njezin barbika izgled. Otkako ga je korigirala, Dejana izgleda kao barbika koja se kreće i ponešto govori. Ako joj je to bio cilj, zaslužila je ovo četvrto mjesto najbolje izvedenih estetskih zahvata. Premda napominjemo kako Dejana nikada nije pirznala niti jedan estetski zahvat.


Dejanina kolegica, Adrijana Kurtišaj je također imala problema s nešto većim nosom, ali kukastog oblika. Očigledno je da joj novi, manji nos stoji puno ljepše.

 

Staru mušku gardu Božu Sušeca i Tončija Huljića stavljamo na šesto mjesto zbog uklanjanja podočnjaka. Bili su im zaista nepotrebni i sada dečki izgledaju puno bolje.


Ana Rucner s novim grudima i novim nosom izgleda još privlačinje nego prije. Kalemberu sigurno nije lako.  Ani je pripalo posljednje, sedmo mjesto najboljih estetskih zahvata prema našem Internet magazinu Revija.in.


Napominjemo kako na listu nismo uvrstili turbo folk zvijezde s obzirom da je riječ o posebnoj kategoriji žena i muškaraca koji izgedaju identično te nema potrebe za bilo kakvim razvrstavanjem.

 

Revija.in