Sandra Afrika u slobodno vrijeme cijepa drva

Sandra Afrika

Iako kaže nije imala nikakvo drugo zanimanje prije nego što je počela da pjeva, Sandri cijepanje drva ide odlično.

- Ma ja to znam da radim. Cijepala sam ja drva kao mala... Tako da sjekirom umijem, ali motornom sjekirom već ne bih smjela - objašnjava ona, a na pitanje da li bi se udala za drvosječu ili poljuoprivrednika, kaže:

- Nemam ja svoj tip. To je samo kemija. Ako mi je lijepo s njim, ako mi je zanimljiv i privlači me, ja ću biti s njim i to je to. Uopće mi je nebitno tko je, što je, kakav je. Nijedan moj dečko nije imao pare. Moja prva ljubav je bio dečko do koga sam se vozila autobusom. Kad je ljubav u pitanju, nije mi bitno ništa materijalno. Nijedan moj dečko nije bio bogat - kaže Afrika, koja priznaje da više zarađuje i od sadašnjeg dečka.

- Tada nisam izdržavala momke. A sada... Pa možda malo - kroz smijeh kaže i objašnjava zbog čega ne pokazuje svoje momke. Naime, nikad je u javnosti nismo vidjeli s dečkom.

- Ne volim da eksponiram momke. Poslije da mi otmu neke djevojke dečka. Bolje da se ne zna tko mi je dečko - kaže Afrika, koja tvrdi da će joj i svadba biti takva.

- Neću da se udajem. Ne volim svadbe. Naravno da sam u fazonu da se to ozvaniči kad se odlučim za djecu, ali bih radije otišla sa svojim izabranikom negdje gdje možemo da budemo sami i eventualno moja obitelj i njegova obitelj. Ne volim ona veselja i sve što uz to ide. Svi te onako izogovaraju, napiju se, najedu se, odu i to ti je to - praktično razmišlja Sandra, koja tvrdi da nije bahata kako je neki doživljavaju.

- Vozila sam se autobusom do prije 12 godina. Ne znam odakle ljudima da sam bahata? - pita pjevačica, koja ima luksuzne automobile i jahtu.

Autor: (Express.ba) - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/285076/sandra-afrika-u-slobodno-vrijeme-cijepa-drva#sthash.Xx2g8bs9.dpuf