FOTO/VIDEO  Reperski duo Krešo Bengalka i Žuvi: 'Mirela Holy'

reperi,  Krešo Bengalka, mirela holy, Jurica Žuvela Žuvi
Zbog naziva pjesme u stranci su pomislili da su reperi obožavatelji njihove predsjednice. Pjesmu koja govori o splitskom načinu života, drogi i socijali, u stranci ORaH vidjeli su kao dio kampanje ni manje ni više nego protiv bušenja nafte. Malo je reći da se Kreši i Žuviju ta ideja nije svidjela.

"ORaH, mi mislimo da ste vi pogrešno zaključili. Pozdrav Sofiji i Sandi od Kreše i Žuvija", napisao je Krešo Bengalka na svom profilu na Facebooku uz fotografiju e-maila koji su dobili od Sofije i Sande, koje se potpisuju kao "tvrdi orasi".

"Nismo ime pjesmi dali u čast te političarke, nego smo slažući rime sasvim slučajno došli do tog naziva. U tom trenutku imalo nam je dovoljno smisla da pjesmu tako i nazovemo" rekao je Jurica Žuvela Žuvi u intervjuu za Dalmacija News.

Krešo o Holy nema pohvalne riječi.

"To je porez koji je morala platiti skupljajući jeftine bodove na račun propagiranja medicinske marihuane. Mi jesmo za legalizaciju marihuane, ali medicina nas ne zanima. Ako si za legalizaciju trave, budi! Al' bez tih pravdanja", rekao je u intervjuu.

U pjesmi se osim Mirele Holy spominju i Jadranka Kosor i Petar Čobanković.