Raspada li se Femminem? Nika Antolos zbog ljubavi ide u Rusiju

Nika Antolos, feminnem, raspad
Neke su bile dobronamjerne i, po stažu najmlađoj članici popularnog benda, poželjele puno sreće u ljubavi, a one zlonamjerne šapuću kako ni treća postava benda neće opstati, piše večernjak.

- Nema govora o raspadu. Nika je mlada, zaljubila se i ide u Moskvu. To ne znači da bend zato više neće postojati. Bila sam i ja dvije godine u Beču, pa što? Normalno smo funkcionirale tada, pa ćemo i sada - uvjerava nas Pamela Ramljak. Nika, pak, ne želi otkrivati gdje je i kad upoznala tajanstvenog Rusa. Čak ni njegovo ime neće reći. Ali da je zaljubljena kao nikad, rado potvrđuje.

- Selim se u Moskvu, ali nastavit ću raditi s curama. Već u veljači snimamo novi CD i naravno da ću doći - govori Nika.

Živjet će, dodaje, u dečkovu stanu. Na upit događa li joj se bajka u kojoj se zgodan, mladi bogataš ludo zaljubio u nju, Nika se smije.

- To je njegov stan, ali on nije bogat. Dobro se naradio za njega. To je kao da se nekog od nas tretira kao bogataša zato što se godinama ubijao od posla ili sa sto kredita uspio doći do svog krova nad glavom - govori.Veliku podršku u svakoj njezinoj odluci, pa tako i da se odseli u daleku Moskvu, daje joj majka. Oduševljena je mogućim zetom i blagonaklono gleda na ovu ljubavnu priču.

- Uvijek je podržavala sve moje odluke, a ja je nikad nisam razočarala. Obje razmišljamo na isti način: nije bitno gdje živimo, već da se volimo, slažemo i radimo - kaže Nika. A u dalekoj Rusiji nije isključena ni solo karijera. Iako zasad nema planova, Nika smatra da će jednom i to probati. Do tada, svako malo, vjeruje, čut će s curama i, kad zatreba, sjesti u avion za Zagreb. Upravo tako su se i dogovorile.

- Javljat ćemo joj datume koncerata i Nika će doći. Sve će štimati kao da živi ovdje - uvjerena je Pamela.