Rad sa Severinom za mene je bio ostvarenje sna

stefan dimitrijević

... za mladog i zgodnog srpskog pjevača Leona koji se s njom pojavljuje u spotu. Do glazbene suradnje došlo je na inicijativu Severinina tima. Ne skriva oduševljenje Pjesma je nastala prije dvije godine, ali tek sada Severina ju je odlučila snimiti, i to s Leonom.

- Nisam otprije poznavao Severinu - otkrio je 19-godišnji Leon, pravim imenom Stefan Dimitrijević.

Ne skriva svoje oduševljenje što je imao priliku upoznati i surađivati s pjevačicom koja je za njega ‘predivna osoba':

- Ovo je dragocjeno i preveliko iskustvo za mene koji sam tek na početku karijere. I to ne samo zbog pjevanja nego i snimanja izvrsnog spota, u kojem sam prvi put u životu vozio motor. Za mene je ova priča sa Severinom bila velika, velika čast, ostvarenje sna i nadam se, velika prekretnica u karijeri - priznaje mlađahni Leon, kojeg su mediji već prozvali srpskim Justinom Bieberom.

U spotu do izražaja dolaze i njegove plesne sposobnosti budući da se godinama bavio breakdanceom te pobjeđivao na natjecanjima.

Glazba je prevagnula

No, na kraju je glazba ipak prevagnula, a ples se pokazao kao dobrodošao dodatak pjesmama koje su kombinacija rapa, popa i dancea. Mnogi su njegovo preseljenje iz Švicarske tumačili kao želju da napravi glazbenu karijeru u Srbiji, što Leon demantira.

- Vratio sam se u Srbiju odavno, ali ne da bih stvarao karijeru ovdje - ističe talentirani Leon, koji ove sezone nastupa u srpskoj verziji popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato'.

U međuvremenu, toplo se nada da će se pojaviti i na nekom Severininu koncertu te zapjevati na pozornici ‘Hazaredera' s njom.