FOTO  Pripreme Miss BiH za Miss Svijeta privukle mnogobrojne modne scoute iz Turske

miss, izbor

...luksuznom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, koje su privukle modne scoute iz Turske. Veliki broj djevojaka već su dobile poslovne angažmane te mogu raditi odmah nakon izbora u Turskoj.

U tijeku su probe koreografija za scenski nastup, snimanja profesionalnih modnih bookova, koji će im služiti kao "osobna karta" u modnom svijetu. Darja Hajdukov I Aida Karamehmedović, finalistice izbora na pripremama su proslavile svoje rođendane, pa su im domaćini tom prilikom čestitali rođendan i priredili iznenađenje.

Djevojke koje žele da se bave modelingom, imaju priliku da sarađuju sa agencijom Abc Models Mgmt International, te su istima urađene profesionalne modne fotografije koje su prezentirane mnogobrojnim modnim scoutima iz Turske.

Naša producentska ekipa zajedno sa djevojkama radi na izradi videa I fotografija koji će im služiti kao prezentacija njih samih na finalnom izboru.
U sklopu priprema, našoj ekipi pridružila se I ekipa Fashion TV I Fashion One TV, koji snimaju reportažu o pripremama izbora Miss BiH za Miss Svijeta što predstavlja veliku promociju naše države u Turskoj.

Inače, izbor Miss BiH za Miss Svijeta održava se 01.10. u Kongresnoj dvorani hotela "Terme" Ilidža