Princa Williama pitali što bi učinio kad bi mu djeca priznala da su gay, on iznenadio odgovorom

 Princa Williama pitali što bi učinio kad bi mu djeca priznala da su gay, on iznenadio odgovorom

Princ William prošli je tjedan proslavio 37. rođendan, a u srijedu je posjetio zakladu Albert Kennedy kako bi sudjelovao u raspravi o LGBTQ zajednici i njezinim mladim pripadnicima koji su ostali bez doma.

Za vrijeme razgovora s mladima iz udruge, Williama su pitali kako bi reagirao da mu princ George, princeza Charlotte ili princ Louis priznaju da su gay.

"I sam sam razmišljao nedavno o tome zbog nekoliko roditelja koji su me pitali isto. O tome ne razmišljaš dok ne dobiješ dijete i mislim da bi to očito meni bilo sasvim u redu", rekao je William.

Otkrio je da je pričao o tome sa suprugom Kate Middleton i da su odlučili da bi dali najveći moguću podršku svojoj djeci u tom slučaju, a posebno s obzirom na njihovu javnu ulogu.

"Volio bih da živimo u svijetu gdje je to potpuno normalno, ali brinem zbog naše obitelji i pozicije u kojoj jesmo, zbog toga sam nervozan", rekao je William. "Catherine i ja smo puno pričali o tome kako bi se pripremili."

"Mislim da je komunikacija važna u svemu kako bi shvatili i podržali jedni druge. Ne brine me to što bi oni mogli biti gay, već kako bi svi ostali reagirali na to i radili im pritisak", zaključio je William.

tabloid.hr