Presuda zgrozila javnost: 16-godišnja djevojka smije se seksati sa svojim ujakom!

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Radi se o slučaju tinejdžerke iz Schildowa u saveznoj pokrajini Brandenburg, koja je od svoje 13. godine u vezi s 48-godišnjim ujakom.

Neobičan ljubavni par prošle je godine pobjegao kad su zabrinuti roditelji djevojčice pozvali policiju, što je izazvalo policijsku potjeru.

Pronašli su ih na jugu Francuske, a nakon povratka u Njemačku djevojčica je odbijala prekinuti vezu. Roditelji su je poslali u psihijatrijsku kliniku, ali je puštena s psihijatrije jer je uspjela doći do odvjetnika koji je organizirao njezin otpust i pokrenuo pravnu proceduru borbe za njezino pravo na vezu po vlastitom izboru.

Na koncu, sud je odlučio da djevojčica Josephine, sada već 16-godišnjakinja, može ostati u vezi sa odabranikom svog srca. Prema obrazloženju suda, zabraniti ljubav bilo bi na štetu dobrobiti djeteta, kako prenosi Daily Mail.

Prizivni sud u Brandenburgu potvrdio je presudu. Prema izrijeku suda, važno da odnos neobičnog para izađe iz "tajnosti" dodajući da zabraniti ljubav nije u korist djeteta. Iako odnos s ujakom može biti nepoželjan i društveno neprihvatljiv, zakonski nije zabranjen, kako stoji u obrazloženju.

U Nemačkoj 14-godišnjaci mogu stupiti u dobrovoljne seksualne odnose, kao u većini europskih zemalja, ali osoba starija od 21 ne može imati odnose s osobom mlađom od 15 godina.

PSD