Prelijepa Hercegovka objavila vruće fotke s Balija

Ivana Knöll

Ivana Knoll prije nekoliko je dana otputovala na daleki Bali, a otkako je stigla, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila dojmove uz nekoliko vrućih fotki. Ivana se skinula u badić i pozirala na bajkovitim lokacijama, a svoju je utegnutu stražnjicu stavila u prvi plan.

https://www.instagram.com/p/B2RuP1snUi2/?utm_source=ig_embed

"Tko želi plivati sa mnom u ovom predivnom bazenu? Nakon ove fotobombe poželjet ćete doći ovdje", napisala je "kraljica navijačica" uz svoje egzotične fotografije.

"Ivana najljepša si na svijetu", "Amazonka", "Boginja nad boginjama", "Ljepotice, sjajiš", "Opa", "Je li to raj?", "Ekstra si", pisali su joj oduševljeni obožavatelji u komentarima.

https://www.instagram.com/p/B2PQqX6nfge/?utm_source=ig_embed

Knoll se na Instagram Storyju pohvalila hranom u kojoj uživa, kao i iznenađenjem koje ju je dočekalo u kupaonici njene sobe - kada ispunjena ružinim laticama u obliku srca. "Wow, hvala vam puno", istaknula je u svojoj objavi i zahvalila osoblju hotela na luksuznom tretmanu.

Iako nije otkrila je li tamo sama ili u društvu, Ivana je obožavateljima dokazala da se jako dobro provodi.

Prije nego li se uputila na drugi kraj svijeta, Ivana je s Nives Celzijus odmarala u Istri. Cure se nisu ustručavale pokazati kako se zabavljaju pa su fanove počastile zajedničkim golišavim fotkama.