'Power Couple' Beyonce i Jay-Z izdali prvi zajednički album

Beyonce
Jedan od najpoznatijih glazbenih parova, Beyonce i Jay-Z, izdali su prvi te u potpunosti zajednički album pod nazivom "Everything is Love". No, par je odlučio fanove počastiti i prvim spotom za jednu od pjesama s albuma, a prvi je put prikazan sinoć u Londonu u sklopu njihove turneje "On the Run 2".

Odabrali su pjesmu Apes**t, a spot već danas ima skoro 3 milijuna pregleda na Youtubeu. Snimali su u pariškom muzeju Louvre, a jedna od scena je snimala ispred same slike 'Mona Lisa'.

Pjesma sadrži stihove kao što su: "Ne mogu vjerovati da smo uspjeli" i "Za ovo smo zahvalni", vjerojatno aludirajući na njihovu ljubavnu i poslovnu vezu koja traje već skoro 20 godina.

Par je već snimio nekoliko zajedničkih pjesama, ali nikada cijeli album. "Nama je glazba kao neki oblik terapije. Onda smo je počeli stvarati zajedno", rekao je Jay-Z u jednom intervjuu.

Album sadrži devet pjesama pod nazivima: 1. Summer, 2. Apes**t, 3. Boss, 4. Nice, 5. 713, 6. Friends, 7. Heard About Us, 8. Black Effect i 9. Lovehappy.