Pomirila sam se s tim da sam izgubila svog sina

madonna, sin, skrbništvo za sina, guy ritchi, rocco
Madonna (57) je prijateljima rekla da je izgubila bitku i priznala im da njezin sin ne želi živjeti s njom. Pjevačica se na sudu borila s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem (47) za skrbništvo nad Roccom i sud je presudio da tinejdžer može ostati kod oca u Londonu te tamo ići u školu zato jer se dobro prilagodio i odlično je prihvaćen među kolegama.

Nju je to sve toliko pogodilo da se 'slomila' tijekom svog koncerta u Novom Zelandu.

- Ne postoji jača ljubav od one koju majka ima prema svom sinu - rekla je kroz suze na pozornici u Aucklandu i onda Roccu posvetila pjesmu 'La Vie en Rose'.

Borba za skrbništvo započela je u prosincu kada je Rocco napustio majčinu turneju i otišao u Englesku kako bi bio s ocem. On se tada oglušio na njene molbe da joj se vrati, a ignorirao je i odluku suda u New Yorku da mora doći majci u Ameriku za Božić.

Na zadnjem ročištu sud je naredio Madonni i Guyju da svoje probleme riješe izvan suda i nakon toga ona je ipak pristala da Rocco bude s tatom, ali je unutar dogovora o pomirenju dobila i obećanje da će imati određeni roditeljski utjecaj na odgoj svog jedinog biološkog sina.

- Činjenica je da se Madonna pomirila s tim da joj se Rocco neće vratiti i da je njegov dom sada kod njegovog oca. On želi biti s tatom, ali to ne znači da će mu ona prestati biti majka. Neće se prestati boriti za to da Rocco bude siguran i da ima sve što mu je potrebno. Ne razumije zašto je došlo do ovoga. Njezin cijeli svijet se srušio - rekao je izvor blizak pjevačici.

24sata.hr