Ovo je ljepotica u koju će večeras gledati cijeli svijet!

kate abdo
Njihove će oči, kao i oči velikog dijela ljubitelja nogometa diljem svijeta, ove večeri biti uperene u prelijepu Kate Abdo. Međunarodna nogometna federacija (FIFA) angažirala je atraktivnu 33-godišnju Engleskinju da vodi priredbu u Zürichu, a posao sasvim sigurno nije dobila samo na račun svoje ljepote.

Abdo je, naime, dugogodišnja voditeljica na Sky Sportsu, a dosad je odradila velik broj intervjua s nogometašima i nogometnim djelatnicima. Osim toga, tečno govori njemački, francuski, španjolski i, dakako, engleski, pa neće imati nikakvih problema u komunikaciji s uglednicima iz cijelog svijeta.

U igri za ugledno priznanje ostali su, dakle, Messi, Ronaldo i Neuer. Messi je u lovu na petu Zlatnu loptu, lani je s Argentinom bio u finalu Svjetskog prvenstva, ali općenito je bio na nešto nižoj razini nego prijašnjih godina. Ronaldo, pak, nije briljirao na SP-u, ali je predvodio Real Madrid do naslova u Ligi prvaka i to mu je glavni adut u lovu na treću Zlatnu loptu. Neuer je bio prvo ime njemačke reprezentacije koja je zasjela na svjetski tron, a večeras može postati prvi golman osvajač Zlatne lopte nakon Lava Jašina koji je bio nagrađen 1963.

Sportski.net