Otkrivena tajna 'Zgodne žene': Evo kako se Julia Roberts pripremila za ulogu prostitutke

 Otkrivena tajna 'Zgodne žene': Evo kako se Julia Roberts pripremila za ulogu prostitutke
Nema tko nije gledao film 'Zgodna žena' koji je u kratkom vremenu postao klasik, a apsolutno je vinuo zvijezde filma, Juliu Roberts i Richarda Gerea, u nebesa. Ono što je godinama zanimalo publiku je kako se elegantna Julia pripremila za ulogu prostitutke.

Odgovor je napokon dala Barbara Marshall, supruga preminulog redatelja filma Garryja Marshalla, a ono što je ispričala je nadmašilo sva naša očekivanja.

Barbara je, naime, u vrijeme snimanja filma bili volonterka u jednoj klinici u Los Angelesu u kojoj su mnoge liječene pacijentice bile prostitutke. Redatelj filma htio je razgovarati s pacijenticama, ali bilo ga je previše strah da ne dobiješ neki virus pa je nagovorio Juliju da ih posjeti.

Danas jedna od najvećih holivudskih zvijezdi tada nije plijenila previše pažnje.

"Dogovorila sam s dvije mlade žene da redovito dolaze u kliniku te sam svakoj platila 35 dolara da se upoznaju s Juliom i razgovaraju s njom. Nastavila sam sa svojim poslom, a 20 minuta kasnije Julia je samo viknula s vrata: 'Bok Barbara, mi se idemo provozati, vidimo se kasnije.''

Barbara je prestrašeno nazvala supruga i rekla mu da je njegova zvijezda filma upravo otišla u društvu prostitutki. Međutim, čini se da je opuštena Julia itekako iskoristila to životno iskustvo.

tabloid.hr