FOTO  Održana konferencija za medije povodom koncerta Zdravka Čolića u Mostaru

Zdravko Čolić, Mostar, koncert
...Održana konferencija za medije povodom koncerta Zdravka Čolića u Mostaru

Danas je u Mostaru održana konferencija za medije kojom je najavljen koncert glazbene legende Zdravka Čolića u Mostaru u sklopu turneje „Vatra i barut", i to 20.6.2015. na stadionu Bijeli Brijeg.

Generalni sponzor ovog uistinu spektakularnog koncerta je HT Eronet.

Zahvalivši se na velikom odzivu medija, predstavnik organizatora Croatiastudio d.o.o., Željko Kozina, istaknuo je nezapamćen interes koji vlada za ovaj koncert. Govoreći o impresivnoj karijeri Zdravka Čolića, kao njegov suvremenik, prisjetio se Čolinih nastupa od soliste na Šlageru sezone, preko pjevača u grupi Ambasadori i Korni grupi, do njegove uspješne solo karijere. Posebno je istaknuo Čolinu susretljivost prema medijima i fanovima i strpljivost pri davanju izjava, fotografiranju i izravnoj komunikaciji, što je odlika istinskih zvijezda.

U ime generalnog sponzora, obratila se Lavinija Tadić iz Odjela za korporativne komunikacije kazavši: „Uistinu smo rado podržali ovaj izniman projekt u svojstvu generalnog sponzora jer je riječ o jednom zaista velikom glazbeniku. Ovo je samo jedan od načina na koji HT Eronet ulaže u zajednicu u kojoj djeluje i posluje. Želimo i dodatno obradovati naše korisnike. Naime, prvih 70 korisnika na području Hercegovine, koji od 28.5.2015. potpišu ugovor za jedan od Trio paketa, uz istodobnu aktivaciju e-računa, HT Eronet daruje dvjema ulaznicama za ovaj izniman glazbeni događaj. Ukoliko se korisnici i inače odluče na uslugu e-računa, osim što pridonose očuvanju okoliša, imaju i mogućnost besplatne aktivacije HOME.TV Playera."

Glazbenik koji iza sebe ima uistinu zavidnu karijeru i jedan je od najpopularnijih regionalnih izvođača izrazio je veliko zadovoljstvo što se nakon šest godina vraća velikim koncertom u Mostar za koji ga vežu uspomene na drage ljude, prijatelje, poznanike i fanove, obećavši koncert za pamćenje u trajanju od tri sata u kojem će "proći" kroz pjesme i hitove s početka karijere pa sve do posljednjih uspješnica.