FOTO  Održan Zagreb in Style by REN

moda i ljepota, Zagreb IN Style, Vjekoslava Bach
Večer mode je otvorila La Marye koja se predstavila sa veoma ženstvenom kolekcijom večernjih haljina, koja je sve prisutne osvojila, a odmah nakon nje je Rui Branco beauty savjetnik REN kozmetike sve uzvanike pozdravio u ime svjetskog branda koji je stao iza ove modne priče....

Program je vodila Vjekoslava Bach koja je na samom početku pozdravila sve uzvanike da okrenu broj humanitarnog telefona za pomoć stradalima od poplav

Lidija Bačić je premijerno izvela svoj novi vjerujemo hit "Nasmij se sestro" , a odmah nakon nje sljedili su modni izlazi u show programu P.S fashiona i kupačih kostima koji je potpisala Pompea.

Druga po redu dizjnerica SPOSATA iz Ivanić grada je bila slatko osvježenje na sceni predstavljajući liniju nježnih boja večernjih haljina, dok se mlada Franka Masnjak by FRANKA predstavila sa urbanom i mladelačkom kolekcijom koja je zaista nosiva ove sezone.

U glazbenom programu nastupili su i Antonija Šola, Leo, te odlični mladi pjevač Matija Cvek koji je uz pratnju na klavijaturama Dominika Žagmeštera definitivno briljirao na stage pobravši ovacije u dvorani.