Novi spot i novo seksi izdanje Severine

Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Dan žena,

Mjesec dana od izlaska albuma 'Halo' u digitalnom izdanju, Severina je danas službeno najavila izlazak albuma i u fizičkom izdanju - 08. ožujka.

Osim te vijesti koja je razveselila Severinine mnogobrojne obožavatelje, još jedno iznenađenje došlo je u obliku videospota za pjesmu 'Fatamorgana', budući da se radi o pjesmi koja je publiku osvojila ''na prvu'' te za koju su mnogi priželjkivali ekranizaciju.

''Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Dan žena, za naš dan i moj album je najbolji poklon za sve prijateljice. A ova pjesma i spot su najslađi na albumu. Uživajte u 'Fatamorgani'.'' - poručila je Severina koja u spotu pokazuje svoje novo seksi izdanje.

Tekst za pjesmu 'Fatamorgana' potpisuje Milan Radulović, glazbu theOutsiders, dok je za videospot zaslužan Ljubba Stefanović:

''Videospot prikazuje Severinu kao glamuroznu filmsku divu u stilizaciji zlatnog doba Hollywooda, rekreiranoj na moderan način. Zaglavljena u začaranom krugu maštanja, čeka svog Gospodina pravog. I tako svakog dana, kako i sama pjesma kaže.'' - Ljubba.

Večernji.list

01.03.2019 u 17:46