Novi skandal: Goli smo se kupali u kraljičinom bazenu i uzimali MDMA

skandal

Uoči velikog vjenčanja kraljevska obitelj se opet susreće s optužbama koje bacaju loše svijetlo na njih. Aatish Taseer pobrinuo se da u javnost izađu prljavi i šokantni podaci o članovima ove obitelji.

On je bivši dečko Gabrielle Windsor, kćeri princa i princeze od Kenta. Princ Michael od Kenta je prvi rođak kraljice Elizabete, a njegova supruga Marie na večeri upoznavanja s Meghan Markle nosila je rasistički broš zbog čega se kasnije ispričala.

- Tri godine bio sam u vezi s Gabrielle i čak smo pričali i o vjenčanju. U te tri godine intenzivno smo se družili i puno vremena provodili u Kensingtonskoj palači, goli smo plivali u kraljičinom bazenu u Buckinghamskoj palači, u dvorcu Windsor uzimali smo MDMA - ispričao je Aatish, a prenosi Cosmopolitan. Princezu Marie optužio je za rasizam i ona se protivila tome da joj se kći uda za muškarca kojem je majka muslimanka a otac siki.

Aatish je ispričao i kako je princeza Marie na svom imanju imala i dvije crne ovce kojima je dala ime Serena i Venus po tenisačicama Sereni i Venus Williams koje su inače jako dobre prijateljice Meghan Markle. Inače, princeza Marie je austrijska barunica čiji je otac bio dužnosnik SS-a te je poznata po rasističkim uvredama i ispadima na javnim mjestima.

večernji.ba