Nova miss BiH: 'Nadam se da će me pamtiti kao Anu Mirjanu Račanović'

nova miss bih

Ivana Ladan dvadesetjednogodišnja ljepotica iz Jajca sinoć se u konkurenciji 22 djevojke iz cijele BiH okitila lentom Miss BiH, i predstavljat će našu zemlju na svjetskom izboru u Londonu 14. prosinca.

'Još nisam svjesna što se dogodilo. Gotovo da nisam spavala. Mobitel mi ne prestaje zvoniti. Zovu me rodbina, prijatelji, poznanici... Svi su u Jajcu ponosni na moj uspjeh.
Otac mi je rekao da javim kada se vraćam, jer gradonačelnik Jajca želi napraviti veliki doček. Naravno da sam se kao i svaka djevojka potajno nadala pobjedi.
Imala sam tremu pred finale, jer se nikada ranije nisam pojavila na pisti i predstavljala u javnosti pred brojnom publikom', kaže za Faktor nova najljepša djevojka Bosne i Hercegovine Ivana Ladan.

Sigurno je da će titula najljepše djevojke u BiH promijeniti njen život, ali dodaje kako se u budućnosti želi posvetiti radu s djecom.

'Četvrta sam godina psihologije u Banjoj Luci. Nakon što to završim, želim upisati magisterij i potom raditi s djecom. To je nešto što me posebno zanima i privlači', iskrena je Ivana.