Noć prije smrti Amy je kupila koktel narkotika

Naime, svjedoci tvrde kako je Amy neposredno prije smrti kupila koktel narkotika koji uključuje kokain, ecstasy i ketamin. Drogu je, prema izjavama svjedoka, kupila u petak u 10.30 od dilera u kvartu u kojem je živjela. Droge je kupila toliko da se zaključilo kako za petak navečer sprema nešto veliko, piše dnevnik.hr.

'U petak navečer izašla je van, ali je ubrzo otišla partijati u svoj dom. Nitko od nas ne zna tko je s njom otišao kući u tim ranojutarnjim satima', tvrde svjedoci.
Amyni prijatelji tvrde kako je pjevačica najvjerojatnije umrla od ecstasyja pomiješanog s golemom količinom alkohola. Pjevačica je bolovala od emfizema pluća pa je imala problema s disanjem.

Policija traži osobu koja je s Amy bila u trenutku smrti

Naime, poziv za pomoć je upućen iz stana te policija pokušava pronaći osobu koja je kontaktirala Hitnu pomoć i bila s Amy u trenutku smrti. Predstavnik policije je rekao i kako ne želi komentirati špekulacije o tome kako je Amy umrla od prevelike doze droge i alkohola sve do trenutka kad obdukcija bude završena. A datum za obdukciju bit će određen tek u ponedjeljak, objavila je policija.

Bol shrvala roditelje

Amyn otac bio je neutješan, dok je majka Janis priznala kako je smrt njene kćeri bila samo pitanje trenutka. 'Moja jedina utjeha u ovom trenutku su riječi koje mi je uputila na rastanku na stepenicama. Okrenula se i rekla mi je - volim te mama', rekla je Janis.