Nije mu dugo trebalo: Bivši muž Jennifer Aniston u vezi je s 21 godinu mlađom djevojkom

PETRA COLLINS, Justin Theroux, Jennifer Aniston
Iako se dugo šuškalo da u braku Jennifer Aniston (49) i Justina Therouxa (46) postoje problemi, mnoge je ipak iznenadilo kad su prije mjesec dana i sami potvrdili da se rastaju.

No ako je suditi prema napisima u časopisu Star, Justinu nije trebalo dugo da preboli zvijezdu brojnih komedija. Naime, kako piše spomenuti tabloid, glumac je se opet zaljubio i trenutačno je u vezi s 21 godinu mlađom djevojkom i umjetnicom Petrom Collins.

"Justin i Petra viđaju se neko vrijeme. On je opsjednut njome, uživaju u zajedničkim večerama. Bliskim osobama još tvrde da su samo prijatelji, ali svi vide da tu ima puno više od prijateljstva", tvrdi izvor.

Prošli mjesec Justin je označio Petru na jednoj od svojih fotografija na Instagramu koju je podijelio, i to kratko prije nego što je i službeno objavljeno da je njegovu braku s Jennifer i službeno došao kraj.

Zanimljivo je da je Selena Gomez na Instagramu prestala pratiti Petru, donedavno blisku prijateljicu, nakon što je vijest o vezi s Justinom dospjela u javnost, a svima je poznato da je Selena velika obožavateljica Jennifer Aniston.

Justina se nakon razvoda od Jennifer povezivalo i s glumicom Olivijom Munn.