Neviđeni skandal! Kylie rodila, a bivši se javio jer želi DNK tekst! Dijete je možda i njegovo

kylie jenner, stormi, dnk test

Strani mediji raspisali su se posljednjih dana o Kylie Jenner, koja je nedavno na svijet donijela svoje prvo dijete - djevojčicu Stormi. Već se oko svega stvorio skandal, i to zato što njen bivši dečko Tyga tvrdi da je djevojčica njegovo dijete. Naime, vrlo brzo nakon njihovog prekida, Kylie je prohodala s Travisom Scottom, s kojim je i zatrudnjela. Sve to Tygi je čudno te će navodno zatražiti DNK test kako bi provjerio čije je dijete zapravo. Britanski Elle piše o skandalu i reperovim sumnjama, koje su opravdane.

Naime, Kylie i on prekinuli su u travnju 2017. godine, a istog mjeseca su Kylie i Travis viđeni na Coachelli te potom na zajedničkom vikendu u Bostonu. Izvor blizak Tygi za Radar Online tvrdi da reper smatra da je beba možda njegova. Povjerio je prijateljima da je prije devet mjeseci još uvijek imao odnose s Kylie.

Špekulira se, usto, da je Kylie rodila puno prije nego li je to objavila u javnosti pa je moguće da je Tyga i u pravu. Reper tvrdi da samo želi saznati istinu kako bi se sabrao i bio dobar otac djetetu. Ukoliko Stormi nije njegova, tvrdi da će završiti to poglavlje života jednom zauvijek. Inače, Tyga je izazvao skandal kad je u rujnu prošle godine na Snapchatu objavio da je Kyliena beba njegovo dijete. Vrlo brzo objavu je izbrisao, no svi su je prije toga već primjetili.