Nemeš: Volim Marijanu bez obzira na to čija ona žena bila

09.05.2011

Nakon što je pokušao pobjeći iz kuće kroz otvor za smeće, Nemeš je odlučio svima otkriti što osjeća prema Marijani. Dok je on govorio, Marijana ga je držala za ruku

U dnevnom pregledu Velikog Brata na Tv Pinku, Nemeš je javno obznanio svoju ljubav prema Marijani. Kako je poznato, Marijana je opet ovoga tjedna pred nominacije poželjela izaći iz kuće, a Nemeš je potaknut Vladimirovim izjavama da se vara ako misli da ima potporu roditelja kad je Marijana u pitanju, odlučio sam pronaći što brži izlaz, prenosi 24sata.hr.

Tijekom tjedna je provjeravao koliko je širok otvor za smeće u kutiji, a u subotu se odvažio i provukao kroz njega. Prije toga je pozdravio Velikog Brata i zahvalio mu se na svemu. No, Nemeš se prevario te završio na otpadu. Tamo ga je dočekalo osiguranje kuće. Nakon njegovog podviga, članovi produkcije su se okupili i nagovorili ga na ostanak u kući. U ispovjedaonici je objasnio da mu je jednostavno postalo svega dosta.

- Činilo mi se da nemam više što raditi u kući. Vicevi i pjesmice o meni i Marijani jednostavno su mi bili previše - rekao je Nemeš.

Veliki Brat je okupio ukućane u dnevnom boravku, a Nemeš je odlučio svima reći da voli Marijanu bez obzira na to čija je ona žena. Dok je on to pričao, Marijana ga je primila za ruku.

loading...