Nemeš se nudi Marijani: Nemam kule i planine, ali ih mogu izgraditi, Bojana ih već "vjenčala"

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Bojana i Marijana raspravljale su o Soraji i Dragani. Bojana misli da se s Draganom nikada ne bi mogla družiti, ali ipak ne želi suditi o njoj jer je premalo poznaje. Marijana misli da je Soraja dobra i pametna djevojka. Lester je uvjeren kako otpad i dalje postoji, prenosi index.hr.

Bojana je ugodno iznenađena odnosom Slavice i Radašina, koji se vezani odlično slažu. Iako su kažnjeni novčanom kaznom, Bojana mu to ne zamjera previše, za razliku od Duška, kojem je to jako puno novaca, a i inače je sklon štednji. Bojana je već "oženila" Nemeša i Marijanu, rekla je njoj da je čeka muž, na što je Nemeš rekao neka ne pominje tu riječ. Bojana kaže da bi voljela da je Marijan i Nemeš usvoje kada se vjenčaju.

Nemeša i Marijanu ukućani prihvatili kao par

Nemeš i Marijana se javno ljube, na što su se već svi navikli i prihvatili su ih kao trenutni par. Svi su se smijali kada je Nemeš svoju novu ljubav opisao kao osobu "spremnu na promjene". Ona kaže da mora sve ispočetka, a on se slaže, ali je dodao da nema "kule i planine", iako ih je spreman graditi, no Marijani je samo važno da je "oran".

Soraja je i sama priznala da je sinoć na partyju popila previše pa se ne sjeća baš svega. Kaže da dobro podnosi što je vezana s Nirmalom, iako joj ponekad ide na živce. Osobito joj smeta kada počne pričati o politici. Na Duška se Soraja naljutila jer ju je lupio po stražnjici, no na kraju je rekla da je ipak preburno reagirala, jer Duško joj je drag i "stariji je čovjek".

Nemeš nije želio otkriti s koliko je djevojaka spavao

Da se ne bi previše ogovarali, BB je ukućanima dao još jedan dnevni zadatak; da saznaju što više sočnih podataka o osobama s kojima su vezane. Tamara je tako otkrila kako se seksala na vodenom krevetu, a Nemeša je zafrkavala da sigurno voli grubi seks i dominaciju. Emu je zanimalo s koliko je djevojaka Nemeš spavao, ali on nije želio odgovoriti na to pitanje. Ema je Nemešu povjerila kako je prije mislila da nikada neće biti voljena, na što joj je on odgovorio da za svakoga postoji netko. On sam se, kaže, veseli budućnosti.