Nemeš o seksu s Marijanom: Ja nemam što izgubiti, ali ona...

Ukućanima BB kuće dan je počeo poprilično veselo. Soraja ih je, naime, 'počastila' svojim bujnim grudima. Dok se protezala, majica joj je skliznula dolje pa su svi mogli vidjeti njeno silikonsko poprsje. U razgovoru s Draganom i Emom rekla je kako joj se nitko od ukućana posebno ne sviđa, no pogled na njene gole grudi mnogima je sigurno pobudio maštu, piše 24sata.hr.

Emi se sviđaju Lester i Nikola, a 'velika dama iz velikog grada', kako je sebe jednom opisala Dragana, rekla je da joj je Nemeš najzgodniji i najprivlačniji od svih. Logično je, stoga, što ne može podnijeti što se George stalno mota oko nje, žica je da mu pere leđa i slične stvari. Uz to što je stalno nešto ispituje, izrazito je uslužan.

Dragana se posvađala s Horvatom koji joj je rekao da ga prestane živcirati i da sama riješi svoje probleme. Problem je, naime, nastao jer je Dragana nezadovoljna rasporedom u šatorima u sklopu tjednog zadatka. Duško misli da se ona nadala da će završiti s Nemešom, koji će u šatoru spavati s prsatom Sorajom, a umjesto njega dobila je Gerogea.
'Prva ćeš letjeti van...'

Horvat je Velikom Bratu u ispovjedaonici rekao kako mu se čini da se Dragana nije uklopila.

- Čini mi se da je nekako čudna. Izolirala se od svih, najbolja je s Emom. Mislim da nije sretna i to je krenulo nakon njene svađe sa Sorajom koja se slaže sa svima - rekao je Horvat.

- Prva ćeš letjeti van, nemoj se toliko svađati sa svima. I ti se moraš prilagoditi inače će ti biti žao - rekao je Duško Dragani uvjeravajući je da preburno reagira i da se mora naučiti kontrolirati.

Soraja je rekla da joj nitko nije naročito zgodan, a Dragana joj je na to rekla da je neiskrena. George je u ispovjedaonici priznao da mu nedostaje Mila otkako je otišla iz kuće.

- Tugujem, opasno patim. Mila je bila jako dobra osoba, voljela je i pjevati i sve. Ajde ti nju vrati i bit ću opet veseo - rekao je George Velikom Bratu.
Soraja pjevušila četničku budnicu?

U sklopu tjednog zadatka stanari se moraju ponašati kao izviđači: svaku noć dvoje ih spava u šatoru, lože logorsku vatru i kuhaju vani. Nakon što su postavili šatore, Soraja je digla zastavu koju su zajedno izradili. Tijekom toga pjevušila je melodiju sličnu četničkoj budnici 'Spremte se, spremte se četnici'. Na RTL-u nisu emitirali taj dio emisije, no na YouTubeu se pojavila snimka i TV Pink emitirao je raspjevanu Saru. Ukoliko se ispostavi da je zaista pjevala navedenu budnicu, po pravilima će je izbaciti iz showa.

Pjesma se nastavila i dalje tijekom zadatka. Stanari u otpadu čuli su ove u glavnoj kući kako pjevaju na dvorištu. Zatim su svi pjevali u glas.
'Ja nemam što izgubiti, razmišljam samo o njoj...'

Nemeš i Soraja prvi su proveli noć u šatoru. Prije nego su legli s Duškom i Georgeom su komentirali Draganino ponašanje.

- Kako se ona može tako ponašati. Hostesa je, uvodi goste u klub, zanima me kako se ponaša kad radi - rekla je Soraja kojoj je Draganino ponašanje nevjerojatno.

Nemeš je Soraji rekao kako ga Ema jako iritira. Kaže kako ga je Marijana opominjala kad je bio grub oprema Emi, a ona je prvom prilikom ukrala njene cigarete kad ju je pakirala.

- Ja nemam što izgubiti. Ja razmišljam o njoj, što će ona. Proći će vrijeme i vidjet ćemo što će biti. Nitko nije nikog ni na što prisiljavao, to je jednostavno energija. Prvih osam dana sam je se klonio, izbjegavao je, ali shvatio sam da ne mogu protiv sebe. Ne znam što će biti s njenom obitelji - rekao je Nemeš dok je Soraji objašnjavao svoj odnos s Marijanom i dodao kako svi dijelimo zadovoljstva od posljedica i na kraju izaberemo ono što nam više odgovara.

Soraja mu je rekla kako sad ima nekoliko dana da razmisli o svemu i da u ničemu ne bi trebao nagliti.

- Ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom - zaključio je Nemeš, a Soraja mu je rekla da mora razmišljati o slijedećem mlijeku koje će prosuti.
Tamara i Bojana komentirale seks Marijane i Nemeša

Slavica je od ranog jutra u otpadu mijesila kruh. Radašin je stajao pokraj nje i nasmijavao je. Zajedno su pjevali. Nikola i Marijana su se sunčali i komentirali Soraju koja po njihovom mišljenju ima teški karakter. U ispovjedaonici je Nikola rekao kako mu nedostaje Nemeš jer je uvijek spreman za zezanciju. Bojana je u ispovjedaonici pričala kako se osjeća zbog Miline otrovne strijele koja ju je pogodila jer je u Milinom glasu osjetila zlobu.

- Nije mi jasno kako netko može. Jer u tom trenutku ne razmišljaš o obitelji ni o kome - rekla je Tamara koja je s Bojanom i Radašinom komentirala pravila ponašanja u BB kući i pričala što je ljudima zanimljivo i kako se sve nastoje istaknuti.