Nemeš: Marijana me je održala na životu

Big Brother, marijana, nemeš, nemeš, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, nemeš, marijana, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Zagreb, nemeš, Marijana Čvrljak, razvod, Big Brother, marijana, nemeš, seks, wc, šolja
Stanari Big Brother kuće na Košutnjaku još uvijek intenzivno vrte filmove o sinoćnjim nastupima i ispadanju zgodne Antonije iz showa.
- Nisam znala da toliko kreštim, sram me. Smijala sam se sama sebi kako grozno zvučim - rekla je Marijana i dodala kako joj nedostaje Antonija jer se s njome jako zbližila dok su pripremale nastup, piše jutarnji list.

S time se složio i Horvat, koji je rekao da se mogla primijetiti kemija između njih dvije jer su odlično izgledale na pozornici. A najbolje su im svima zvučali Lester, Nirmal i Nikola, koji su pjevali pjesmu "Bomba".

Soraja nije kritizirala samu sebe i govorila nešto loše, već je hvalila svoj nastup, ali i sve ostale. Potom su se okrenuli svi zajedno komentiranju ispadanja Antonije iz showa i zaključili kako je to nepravedno, ali da netko ipak mora izaći iz kuće.

A Nemeš kao Nemeš , koncentrirao se na sebe i rekao kako je bio jako sretan što je vidio roditelje u publici i tako dobio dodatnu snagu za "borbu", u kojoj je sam protiv svih. Iako ne doslovno jer je već u sljedećoj rečenici izjavio kako je ovako daleko dogurao zato što je jedno s Marijanom, te da ga je ona održala na "životu".

Kako dan nije mogao proći bez Nemešova dramatiziranja, tako nije mogao niti bez barem jednog Brandonovog ispada. U raspravi o prijateljstvima s Bojanom, odlučio je raspravu okončati tako što joj je rekao da je nebitna, kao što i inače čini kada ne zna što bi odgovorio ljudima. Ali da ne završi na tome, otišao je Bojanu ogovarati Marijani, Nemešu i Soraji.