Nemeš je 'papak' i Marijanina igračka, sve mi je to odvratno'

Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak
Nemeš se ponaša kao najveći 'papak', a Marijana ga ne shvaća ozbiljno već se prema njemu ponaša kao prema svojoj igrački, rekla je Antonija Velikom Bratu u ispovjedaonici te je dodala kako i ostali stanari misle isto. Sigurna je da Marijana nakon izlaska iz kuće ne planira biti s Nemešom.

- Vratit će se svom mužu jer ga često spominje. Stalno govori kako je imao razumijevanja za nju i kako je bio najbolji. Meni je to odvratno - rekla je Antonija kojoj je teško biti u Marijaninom društvu jer ima loše mišljenje o njoj.

- Da sam ja na njezinom mjestu, bacila bih vjenčani prsten - zaključila je Antonija.
Brendon urinirao u plastičnu flašu

Jutro nakon momačke, Nemeš je pored svog kreveta pronašao plastičnu flašu u koju je urinirao Brendon tijekom momačke večeri na kojoj on nije mogao sudjelovati. Iako je Veliki Brat onima koji nisu sudjelovali na momačkoj dopustio odlazak na wc iz spavaće sobe u kojoj su boravili dok su se ostali zabavljali, Brendon to ipak nije učinio. Nemeša je pronađena flaša jako uzrujala pa se derao na Brendona i zahtijevao od njega da flašu makne od njegovog kreveta što prije. Ostali ukućani također su šokirani njegovim ponašanjem.

Trzavice između Brendona i Nemeša su se nastavile i ostatak dana.

- Nemeš je za mene nebitan, 'fejk', nedovoljan. Jako loše glumi i zbog toga me iritira svojim prisustvom. I ima ružne noge - rekao je Brendon Velikom Bratu u ispovjedaonici nakon što mu je Nemeš sakrio sliku za vrata od pušione.
Kraljevsko vjenčanje

Stanari su odradili i svoj tjedni zadatak, kraljevsko vjenčanje. Dvorište kuće bilo je preuređeno, a stanari su u vjenčanju uživali. Nakon što su Kate i William, to jest, Soraja i Nirmal izmijenili zavjete, otplesali su prvi ples, a kasnije su im se pridružili i ostali stanari. Marijana i Nemeš su plesali, grlili i ljubili se.

Nirmal je tijekom vjenčanja primjetio da se Brendon 'nabacuje' Marijani i to je ispričao Bojani koja je sigurna kako to Brendon radi namjerno.

- On nije naivan. To radi kako bi ostao u kući - zaključila je Bojana.

Tijekom vjenčanja gost u kući bila je voditeljica Katarina Šišmanović koja je nakon svog odlaska u kući ostavila kartice na kojima je pisalo što treba govoriti. Stanari su kartice pomno proučili i sa njih saznali da su nominacije ovog tjedna bile lažne te da u nedjelju nitko neće napustiti kuću.

izvor: 24sata.hr