Nakon splitske Arene Halid Bešlić pjeva na Srninu piru

njegovi organizatori iz agencije “Arnea” ne skrivaju kako očekuju i više od pune dvorane s obzirom na Halidovu popularnost, pa su tako, ako plane 12.000 ulaznica, spremni zakazati i drugi koncert.

Repriza lanjskoga Halidova dvodnevnog spektakla iz zagrebačke “Arene”, netom objavljenog na DVD-u Halid “Uživo u Areni”, nesumnjivo će privući veliki broj Splićana u “Spaladium Arenu”, a među njima se zasigurno planira pojaviti i jedan od pjevačevih najgorljivijih obožavatelja, nogometaš Darijo Srna. I to kako bi proslavio momačku večer uoči svojega vjenčanja 16. svibnja s dugogodišnjom djevojkom Mirelom Forić s kojom očekuje prinovu.

Kapetan hrvatske reprezentacije i nogometaš ukrajinskog Šahtara zakazao je dva dana poslije u dubrovačkom “Excelsioru” svadbu na koju je među prvima pozvao popularnoga bosanskog pjevača.

Split doživljavam kao Sarajevo

- Ne treba mi nitko osim tebe i Jole - poručio je Srna Halidu koji, i da je bio zauzet, ne bi, kaže, mogao odbiti poziv simpatičnog mu nogometaša, na čijim je slavljima, poput onog u njegovu rodnom Metkoviću, već pjevao. Ipak, veliki su koncerti za Halida nešto posebno.

- Drago mi je da posljednjih godinu dana imam žestoke pozive iz Splita. Ali znate kako je, ne može se s neba pa u rebra napuniti dvorana. Zato smo i napravili ovu presicu, a nisam ih imao puno u karijeri - otvoreno je jučer objasnio Halid razlog posjeta Splitu, koji je ponajprije iskoristio za susret s medijima.

- Split doživljavam kao Sarajevo. Koga primi, ima prolaz svuda. Imam sreću da sam u Splitu već osvojio srca ljudi - sa smiješkom je komentirao pjevač koji je jučer planirao otići i na derbi Hajduk – Dinamo.

Ulaznice od srijede

Oko 12.000 ulaznica za koncert na kojemu će se kao Halidova gošća zasigurno pojaviti Alka Vuica, a jučer je pala odluka i Donna Ares (lista nije konačna), bit će pušteno u prodaju sljedeće srijede, 14. travnja, na blagajni “Spaladium Arene”. Ulaznice po cijeni od 130 (parter) i 150 kuna (tribine) moći će se koncem sljedećeg tjedna kupiti i na ostalim uobičajenim prodajnim mjestima.

slobodna dalmacija