Najteži dani Severine

severina
... Severinu prošlost i dalje prati, piše 100posto.hr.

Naime, već četiri godine na sudu vodi bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg je dobila tijekom veze sa srpskim kraljem bakra, a Općinski sud u Zagrebu nedavno je donio odluku prema kojoj njezin sin Aleksandar trenutačno jean tjedan živi s njom, a jednu s ocem.

I dok se odvjetnički tim pjevačice nada da će sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru, Severini su kolegice i prijateljice u ovoj situaciji javno odlučile dati podršku. Naime, na Facebooku je nastala grupa 'I ja sam majka', a grupu s istim nazivom na Viberu je pokrenula i Ana Rucner.

Riječi utjehe Severini su tako uputile Doris Pinčić Rogoznica, Pamela Ramljak, Žanamari Perčić i mnoge druge.

'Cure, podržimo zajedno našu Severinu, ne možemo dopustiti da nas razdvajaju, pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo', 'Seve drži se, sve za sina, sina nizašto', 'Samo je jedna majka i samo je jedan odnos majke i sina', 'Seve, svi smo uz tebe, bori se do kraja', 'Draga ženo samo hrabro, čuvaj, ne daj miša malog kojeg si nosila u sebi, čije je srce kucalo zajedno s tvojim' - samo su neke rečenica koje su ostavljene u grupi na Facebooku.

Njihove poruke došle su do Severine, a ona im se na potpori koju joj pružaju zahvalila u dirljivoj poruci.

- Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage. Hvala vam na divnim riječima, podršci i ljudskosti. Vjerujem da se mnoge prepoznaju u mojoj situaciji, ali najteže se boriti sam za sebe. Čitam svaku vašu poruku od početka, iznova i iznova. Dobar je osjećaj znati da nisi sam. Bog vas blagoslovio - poručila im je.