Najljepša hrvatska baka objavila fotku i ostavila pratitelje bez daha

vanja horvat , baka

Nakon razvoda od Zorana Mamića, Vanja Horvat posvetila se poslovnim izazovima i djeci. Prošle godine postala je baka maloj Viti koju je rodila njena kći Nina, a za medije je otkrila kako je malena vedra i vesela.

Vanju su prozvali najljepšom hrvatskom bakom, a ona kaže da je njezina kći puno opuštenija u ulozi majke nego što je ona bila. – Ja sam jedna moderna baka, a ona moderna mama – rekla je Vanja za medije ove godine. Na jednoj od posljednjih fotografija na Instagramu, Vanja pozira sa svoja dva konja Zasjom i Chebourgom u vrućim hlačicama i krznenim prslukom bez rukava. – Ovo su najjače tvoje fotke – poručila joj je pratiteljica, prenosi Večernji list

vanja horvat ,baka

Naime, ova stomatologinja i dizajnerica interijera sada, kada su joj djeca odrasla i imaju svoje živote, ima više vremena posvetiti se svojim hobijima i strastima. Njen sin Bruno radi trenutačno u Nizozemskoj i planira ondje upisati fakultet pa je to razlog zbog kojeg Vanja često putuje u Nizozemsku. Prije godinu dana javnost je doznala za njezinu vezu s Mladenom Veberom, koji je bio predsjednik košarkaškog kluba Cedevita i desna ruka Emilu Tedeschiju.

Njih dvoje surađuju, a Vanja je jednom prilikom rekla da je ona kod kuće ipak dominantnija, a na poslu tu ulogu prepušta svojem partneru. – Ako privatno postoji pozitivna baza u komunikaciji, onda se to može prenijeti i na posao, jer ako se privatno ne slažete onda se nećete slagati ni na poslu. Na poslu se ne miješam mnogo i njemu prepuštam odluke, ali kod kuće sam dominantna – otkrila je Vanja.