Mostarka Azra Kelecija nakon prolaska u daljnje natjecanje u ‘X Factoru’: Prijatelji nisu ni znali da znam pjevati

Azra Kelecija , x factor
...Azra Kelecija o svom nastupu u glazbenom showu "X Factor". Naime, ova mlada Mostarka u emisiji koja je prikazana u nedjelju nastupila je s pjesmom Maye Sar "Korake ti znam" i apsolutno oduševila publiku i žiri.

"Velika većina mojih prijatelja i obitelji uopće ne zna da ja znam pjevati. Oduševili su se kada su u nedjeljnoj emisiji poslušali moju izvedbu pjesme", kazala je Azra.

Emisija koja je prikazana u nedjelju snimljena je prije nepuna tri tjedna, a naša Azra sa sva četiri glasa žirija prošla je u sljedeći krug koji će je odvesti u takozvani "boot camp". Ondje žiri sortira izvođače na način na koji sami odrede, u skupine muških vokala, ženskih, starijih i mlađih od 18 godina, itd.

Nakon debija u Beogradu dočekali su je ponosni prijatelji i obitelj, koji su bili iznenađeni više no ona sama. "Čak i oni koji su me ponekad čuli kako pjevam, ostali su zapanjenis obzirom da nemam nikakvo glazbeno iskustvo niti školovan glas", kazala je Azra. Ova mlada, talentirana pjevačica studira pravo i diplomaciju u Sarajevu, a kaže kako je veliku potporu dobila i od kolega i profesora sa spomenutog fakulteta.

"Prošlo je tek dva dana od emitiranja emisije i mogu reći da su reakcije fenomenalne", kaže Azra.

Društvene mreže preplavljene su pozitivnim komentarima na račun Azrinog pjevanja te i sama kaže kako je već ovo ogromna stvar za nju.

Najviše se ipak oduševila Tončijevom izjavom da je upravo njezina izvedba bila bolja od samog originala. No, skromna Azra ipak se ne bi složila s njim. "Ipak je Maya Sar profesorica glazbe i netko tko je predstavljao BiH na Eurosongu, ali zaista sam počašćena komentarom", zaključila je. S kojom pjesmom ćemo je slušati u idućem krugu, nažalost mora ostati tajna.

Dnevni list