VIDEO  Mostarac Željko Samardžić promovirao dugo očekivani album 'Mila'

željko samardžić

Na albumu se nalaze pjesme: Mila, Oči tvoje, Baš šteta, Javi se, Dajem ti sve, A gdje si bila ti, Nisi ti za male stvari, Što si tako luda za mnom, Promaja, Stara igračka, Ljubavna priča, Uzmi prvi let, Pivo je naše more, Zrno ljubavi i Ja idem dalje.

Ovaj Mostarac s beogradskom adresom nedavno je izjavio da se trudi da njegove pjesme imaju nešto što će se dopasti fanovima i ljudima koji ga vole. Pjesme možete preslušati na službenoj web stranici Željka Samardžića: zeljkosamardzic.com.



Samardžić je kazao kako je ovaj album, prema reakcijama onih koji su preslušali pjesme, najbolji do sada.

- Dugo sam pripremao sve ovo i ništa nisam prepuštao slučaju. Definitivno je produkcijski veliki pomak napravljen iz razloga što su sve pjesme odsvirane na "živim instrumentima", a miks i mastering su rađeni u Los Angelesu. Zaista je puno vrsnih glazbenika prošlo kroz moj studio i uz producentsku palicu Miroslava Stolice doprinijelo da sve zvuči kako sam samo mogao poželjeti. Slušat ćete i malo drugačijeg mene u interpretativnom smislu... ali i mnogo dobre glazbe što je možda i glavna karakteristika novog izdanja - kazao je Željko Samardžić za magazin Azra.