FOTO  Mostarac Marko Golemac snima pjesmu s atraktivnom pjevačicom

Marko Golemac

...godina, a sada planira da snimi svoju prvu pjesmu i to je sasvim dovoljan razlog da porazgovaramo o tome, te o njegovim budućim planovima.

Kao prvo možeš li nam se predstaviti?

- Ja sam Marko Golemac, živim u Mostaru i imam 20 godina.

Otkada se baviš glazbom i što te je to navelo da budeš DJ?

-Glazbom se bavim već nekoliko godina, glazba je ono što me ispunjava i u čemu između ostalog najviše i uživam. Sama pomisao da ja mogu 'upravljati' publikom kroz samu glazbu, i adrenalin koji mi u tome trenutku to pruža navelo me je da postanem DJ.

Tko je populacija koja sluša tvoju glazbu?

-Ja još nemam svoje pjesme, ali preferiram stranu glazbu kao što je house, electro, no međutim, na Balkanu općenito publika za takvu vrstu glazbe je jako mala. Što me je navelo da se baziram na 'narodnjake', i navelo me je da se prilagođavam publici, tako da puštam skoro svaku vrstu glazbe.

Da li je Mostar plodno tlo za takvu vrstu glazbe?

-Svaka večer u nekoj diskoteci počinje sa stranom glazbom, koja nažalost jako brzo dosadi Mostarcima, Balkancima općenito. Mislim da je Mostar, kao i Balkan više baziran na narodnu glazbu.

Evo planiraš snimanje svoje nove, ujedno i prve pjesme, pa možeš li nam malo pobliže objasniti o čemu je riječ?

-Da, planiram snimanje svoje prve pjesme u studiju 'Shone Entertainment' u Beogradu. Naravno u planu je i spot, koji će biti sniman u Beogradu. Isto tako samnom u pjesmi će biti jedna atraktivna pjevačica čije ime vam još ne mogu otkriti.

Za one koje interesira tvoja glazba možeš li reći gdje su tvoji sljedeći nastupi?

- Moj sljedeći nastup je u petak u Ice Bar-u u Mostaru, gdje radim već duže vrijeme. Svi oni koji žele čuti kako radim, ili se jednostavno žele doći opustiti, dobrodošli su.

Imaš li neke planove što se tiče tvoje glazbene budućnosti?

-Pa moglo bi se reći da imam, iako Mostar nije baš pravo mjesto za početi glazbenu karijeru ali dajem sve od sebe kako bi nešto izgradio, naravno uz podršku mojih prijatelja i bližnjih.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima?

- Svi vi koji želite čuti najnovije vijesti, datume nastupa, ili želite čuti kvalitetnu i dobru glazbu, pozivam vas da 'lajkate' moju facebook grupu.

DJ SMG

HERCEGOVINA.info