Mostar: 11. i 12. mjesec su rezervirani za nastup Brkova i T.B.F-a

04.11.2014
1/5

Iako je drugi po redu Mostar Summer Fest završen prije par mjeseci, organizatori su već najavili promo nastupe za treći Mostar Summer Fest koji nas očekuje u ljeto 2015. godine.

Prvi promo nastup je zakazan za petak 21.11.2014. u mostarskom Golden Clubu gdje ćete posjetitelji imati priliku slušati bend BRKOVI koji su ove godine imali energičan nastup na Mostar Summer Festu.

Za drugi promo nastup, ponovno u Golden Clubu je zadužena grupa T.B.F., koji su se na pozornici Mostar Summer Festa našli lani. T.B.F. će u Golden Clubu nastupiti u petak, 5.12.204.

„Promo nastupima želimo održati festivalsku priču 'budnom' kroz cijelu godinu, a ne samo za vrijeme trajanja Mostar Summer Festa. Na ovaj način, u suradnji s našim stalnim partnerima, omogućujemo svima koji su se s nama dobro zabavljali na Festu, da se toga ponovno prisjete uz nastupe naših izvođača iz proteklih godina, a i mi ćemo im probuditi sjećanje multimedijalnim prikazima kroz video i fotografije koje ćemo emitirati tijekom nastupa. Biti će to još jedno nezaboravno druženje uz dobru glazbu.", izjavili su organizatori Mostar Summer Festa.

Detalje o promo nastupima možete saznati na službenoj internet stranici Festa www.mostarsummerfest.com, ili na njihovoj službenoj Facebook fun stranici www.facebook.com/MostarSummerFest.


loading...