FOTO/AUDIO  Mladi mostarski glazbenik Dario Šunjić izdao novu pjesmu koju posvećuje svojoj supruzi

Dario Šunjić
Glazbu i tekst potpisuje sam Dario, a aranžman je uradio u suradnji sa producentom Josipom Jocom Vukojom u čijem je studiju „JOCO MUSIC HOUSE" u Fojnici i dovršena pjesma.

Pjesma je ljubavnog karaktera u pop-rock žanru, pozitivnog je konteksta i slavi istinsku ljubav dvoje ljudi, te je ovu pjesmu, kao i mnoge druge, Dario posvetio svojoj supruzi Moniki.

Ovu pjesmu popratit će i novi spot koji je radio Studio CASPER iz Čapljine. Spot je sniman u Mostaru na više lokacija a u spotu se pojavljuju članovi Dariovog benda Enigma s kojim redovno nastupa po Hercegovini a i šire.

„Ova 2013. godina je bila naporna jer se stalno sviralo, a kako stvari stoje, to će se nastaviti u 2014. godini u kojoj već imam zakazano preko 60 nastupa. Plan mi je da što bolje predstavim novu pjesmu i spot, te da nastavim snimati dalje. Ići ću pjesmu po pjesmu, iduća će izaći najkasnije do početka ljeta, a za maksimalno dvije godine nadam se i prvom albumu." kazao nam je Dario.

Dario se zahvaljuje ljudima koji su mu pomogli u realizaciji ovoga projekta kao i u mnogo čemu drugome a to su: Caffe slastičarna Mostar, Club Calamus, MC Pavarotti, Foto&video studio Casper, Grupa Enigma, Josip Joco Vukoja i Damir Parać.

„Svima veliko hvala na pomoći kao i mojoj obitelji koja su mi najveća podrška. Isto tako veliko hvala i portalu Pogled.ba koji je uvijek tu za sve mlade i kreativne ljude koji nešto stvaraju. Pozdrav svim čitateljima i nadam se da će vam se svidjeti pjesma, kao i spot.'

pogled.ba