'Milica se predozirala jer je nisu učinili zvijezdom

'Kad sam upoznao Milicu bila je vrlo ambiciozna, ali i pomalo lijena. Činili joj se da će sve moći napraviti preko noći, bez mnogo truda i rada. Mislila je da će je do uspjeha dovesti privlačan fizički izgled, a nije se trudila poboljšati svoje inače skromne vokalne mogućnosti. Ona jest ljepuškasta, šarmantna, slatka, ali je slaba osoba, nije psihički jaka. Žao mi je što se to dogodilo, ali kad sam čuo nisam bio iznenađen'' izjavio je za srpski Alo! profesor pjevanja Pejavić koji je sudjelovao u Operaciji Trijumf.

'Milica je bila vrijedna, ali je posvećivala više pažnje koreografiji i fizičkom izgledu nego pjevanju. Nažalost, mislim da joj je netko napunio glavu i uvjerio je da će postati zvijezda. A ona je, inače sklona maštanju i nerealnim željama, u to povjerovala. Na kraju, kada od toga nije bilo ništa, njezin svijet se urušio'.

Profesor smatra da su mladu djevojku prijatelji trebali više podržavati, a ne samo tapšati po ramenu. Mića je rekao kako Milica nije realna te da ne stoji čvrsto na nogama.

'Više puta sam joj rekao da se promijeni, ali me nije slušala. Jednom sam je zbog pogrešno otpjevanog tona vratio nekoliko puta, a ona je počela plakati, dok su je drugi tješili. Tada sam posvjedočio njezinoj labilnosti i bilo mi je jasno da će u životu teško nešto postići. Ako je suicidna, dovoljno je da joj se nešto ponovno dogodi, ne čak toliko krupno i ponovno će si pokušati nauditi', zaključio je Mića Pejavić.

net.hr