Milan o vezi sa Severinom: 'To nije bila emotivna veza!'

Severina, Milan, Aleksandar

Milana Popovića nazivaju 'Kraljem bakra' i jednim od najbogatijih Srba, a sada je za 'Blic' progovorio o svom privatnom životu.

Skrbištvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, dok je Milan Popović dobio pravo posjete svaki drugi vikend, na najdulje razdoblje od 5 dana, a sina će moći voditi i izvan zemlje. 'Moram znati što se događa s našim sinom Aleksandrom, ali to je moguće ako samo roditelji komuniciraju. Još ne znam kako ćemo se mi preko odvjetnika dogovoriti hoće li Aleksandar u vrtić ili ne', rekao je Milan.

Severina i sedam godina stariji Milan Popović su bili u vezi tri godine, a upoznali su se na proslavi njegovog rođendana gdje je Severina pjevala. Danas, on smatra da njihova veza nije bila ono što je trebala biti. 'S mog stajališta to je bila roditeljska, a nikako emotivna veza. Emotivna veza prestala je sredinom 2011. kada je Aleksandar tek začet', rekao je.

Iako su rastavljeni već neko vrijeme, oboje vole svog sina za kojeg otac smatra da izgledom nalikuje na njih oboje. 'On je baš kao mješavina mene i Severine. Ima moje usne i donji dio lica, Severinine oči i moju kosu. Ne znam na koga ima karakter jer je još mali', rekao je Milan.
Maleni Aleksandar imati će slično djetinjstvo kao što ga je imao i njegov otac. 'Imao sam dvije, tri godine kada su se moji roditelji razveli, ali sam postao toga svjestan kada sam bio sedmi razred osnovne škole.Tada sam odlučio da želim živjeti s tatom', rekao je.

U Švicarsku je kod oca otišao 1985. godine, odmah poslije vojske. Studirao je preko dana, a noću vozio taksi, a zatim se zaposlio u 'Inkometalu'.