Meghan Markle potvrdila: 'Otac ne dolazi na vjenčanje'

kraljevsko vjenčanje
Meghan Markle oglasila se u četvrtak i obavijestila javnost kako njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu, javlja BBC.

U priopćenju je poručila kako joj je oduvijek stalo do njezina oca i kako se nada da će dobiti prostor koji mu je potreban da se fokusira na zdravlje.

Podsjetimo, njezin otac Thomas Markle već je ranije najavio kako neće doći na vjenčanje zbog zdravstvenih razloga jer je prošli tjedan pretrpio srčani udar. Osim toga, odlučio je da ne želi kraljevsku obitelj dovoditi u neugodnu situaciju s obzirom na lažne paparazzo fotografije koje je snimio u dogovoru s fotografom.

Sada je njegov nedolazak potvrdila i sama Meghan, koja na vjenčanju neće imati kumu, dok će Harryju kum biti brat William. Još uvijek se ne zna ni tko će Meghan dopratiti do oltara s obzirom na to da njezin otac ne dolazi.

Inače, pripreme za kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja u samom su finišu. Za događaj godine veliki je interes, pa tako najveći obožavatelji kraljevske obitelji, ali i brojni mediji već zauzimaju strateške pozicije ispred dvorca.