McGregor ponovno briljirao: 'Trolao' Cristiana Ronalda, Mayweathera i repera 50 Centa!

Conor McGregor, Cristiano Ronaldo, 50 Cent , Floyd Mayweather
Nakon što je sklopio sponzorski ugovor s Burger Kingom, MMA borac Conor McGregor krenuo je "trolati" svoje poznanike sportaše, koje je (kako on tvrdi) pretekao na Forbesovoj listi najplaćenijih. Prvi na listi našao mu se ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo, prema kojem je bio prilično blag.

"Radim poslove i uzimam poslove. Kralj prepoznaje kralja. Stvarno me zanima kako će izgleda lista najplaćenijih sportaša u ovoj godini. Pretekao sam Cristiana Ronalda na toj listi, kako sam mu bio i obećao još 2016. godine", napisao je Conor McGregor.

Idući na njegovoj listi za "trolanje" bio je Floyd Mayweather, posljednji borac s kojim se ogledao prošlog ljeta u Las Vegasu.

"Floyd je kao umirovljeni borac zaradio NULU od sponzorskih ugovora. Osim novca koji je zaradio unutar konopaca, on je mrtav. MMA je spektakularna igra, Floyd. Obožavat ćeš ju", poručio je Irac umirovljenom američkom boksaču, koji koketira s okušavanjem unutar oktogona.

Nakon Floyda na McGregorovoj listi se neočekivano našao i reper 50 Cent.

"Neka netko tagira 50 Centa u ovaj post. Blokirao me taj 50-godišnji instagramski bloker. Ahh nemoj me blokirati klinac. Još uvijek mi se sviđaju neke tvoje pjesme. One starije hahaha", napisao je irski borac i za kraj čestitao Jay-Z-ju.

"Čestitam Jay-Z-ju na tome što je pretekao Diddyja (Puff Daddy) na prvom mjestu najplaćenijih glazbenika. Kakvo pretjecanje", zaključio je McGregor.

Irac još uvijek nije odlučio vraća li se u oktogon ili ne. Male su šanse da ga vidimo u boksačkom ringu, odnosno veće su šanse da ga više nikad ne vidimo u akciji, nego da se ponovno nađe u boksačkom ringu.